K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Alt det andet

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Alt det andet Her kan du stille de spørgsmål hvis du ikke lige mener at det høre til under fleks, førtidspension eller sygedagpenge dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

Svar
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 02-01-2014, 22:39   #1
phhmw
Moderator
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 11.721
Styrke: 33
phhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vej
Gode råd til nye på K10

Denne tråd er oprette for at vi i fællesskab kan lave nogle gode begynderråd til nybegynderne, som pludselig er havnet i den sociale verden og har samme erfaring, som vi andre havde det, da vi var nybegyndere.

Jeg foreslår følgende og har du andre sager du vil foreslå, så kom med konstruktive forslag, som du mener en nybegynder kunne have glæde af.


Når vi så har fået den færdiggjort, håber jeg at Web kan køre den ind, enten under ”Nyttige link” eller på forsiden, som vi alle så kan bede nybegynderne om at læse og følge, i opstarten af deres sag.

Opstarten af en social sag er særdeles vigtig.

Bedste hilsner
Peter
Begynderråd for nye brugere af K10.

Denne tråd bedes alle henvise til, når nye medborgere starter på K10.

Når nye medborgere melder sig til, som bruger af K10 starter de som reglen op med en beskrivelse af deres situation. Her er det håbet, at de læser og følger de råd, der gives her i ”Begynderråd”

Hvis din historie er lang, så lav afsnit i dit indlæg, fordi der er mange der ikke kan læse en lang historie, uden afsnit.

Hold en sober og intelligent tone, dels fordi vi her på K10 er dannede mennesker og mange læser og følger med på K10. Folketingspolitikere bruger bla K10 til at danne sig et indtryk, om hvad der foregår i den sociale verden. Mange §20 spørgsmål, i Folketinget, er stillet med baggrund, i netop det du beskriver.

Hvis du er ordblind, skal du absolut ikke holde dig tilbage, da vi er særdeles gode til at hjælpe hinanden med også at vejlede hinanden, når en bruger har lidt besvær med de dumme ord.
En del bruger på K10 med besvær, med det danske sprog, er også velkommen.

Der findes ingen dumme spørgsmål, kun dumme svar.

Når du havner i en situation, arbejdsløs, kontanthjælp, sygemeldt lige meget hvad, hvor du beder kommunen om hjælp, starters der en social sag op.

Den journal der bliver oprettet i dit navn, skal du have viden om, hvad der skrives om dig og din situation. Du skal vide alt om, hvad der findes af udtalelser fra læger, speciallæger, hospitaler, psykologer og psykiater. Det kan du skaffe viden om gennem, at søge aktindsigt.

I en social sag drejer det sig om DOKUMENTATION og intet andet. Hvad der siges eller hvad man tror, har ingen betydning. DOKUMENTATION er hvad du skal kende til og hvordan du skaffer DOKUMENTATION. Hvis denne DOKUMENTATION i din journal ikke er korrekt, skal du gøre indsigelser.

Du skal være aktiv, fra begyndelsen og ikke forvente at din sag kører gnidningsfrit

Hjælp os.

Med at gøre det let for os, at råde dig. Giv så mange oplysninger, som muligt. Vi skal ikke hive disse oplysninger ud af dig. Bliv på din tråd fremover, når du har spørgsmål til din sag. hvis du spreder dig over flere tråde, går vigtige oplysninger tabt. Bliv på din tråd.

Aktindsigt.

Aktindsigt har en lovbunden frist på 10 kalenderdage, som Folketinget har besluttet. De 10 dage er ikke valgt tilfældigt men er en juridisk lovbunden frist der som udgangspunkt, skal overholdes.

Hvis, du gennem aktindsigt opdager fejl, urigtige oplysninger eller manglende oplysninger, skal du reagerer over disse mangler.

Aktindsigt kommunen skema:
http://www.k10.dk/media/skema/aktindsigt.pdf

Aktindsigt læger/hospitaler skema:
http://www.k10.dk/media/skema/aktindsigt_ved_laege.pdf

Skriftlige henvendelser.

Kommunens ansatte, her sagsbehandlere, sagsformidler eller socialrådgiver er ikke pr.automatik en fjende af dig. De er som udgangspunk professionelle empatiske mennesker. som vil dig det godt. Udgangspunktet er at de har stor indsigt i lovgivningen og overholder alle love, i vurderingen af netop din sag.
Udvis respekt overfor de offentligt ansatte, men.....

Der er desværre et men, som kan give dig store problemer, hvis ikke du er bevidst om, at ikke alle i det offentlige følger den lovgivning, som Folketinget har vedtaget eller kommunalbestyrelsens interne regler.

Derfor råder vi på K10, at al kommunikation foregår skriftligt, imellem dig og kommunen. Ingen hyggelige telefonsamtaler.

Fordi, at mange borgere har oplevet flinke socialrådgivere der i samtale og telefonsamtaler har indikeret og lovet mange gode løsninger, som du så forventer bliver resultatet efterfølgende.
Men her opdager du så, at ofte møder du aldrig mere den første socialrådgiver mere. Tværtimod erfarer du, at socialrådgiveren bliver udskiftet i din sag.

Ofte sker denne udskiftning adskillige gange. Mange har oplevet 2 – 4 – 8 – 10 forskellige socialrådgivere, over en længere periode. Ofte taler vi om år, 1 – 2 – 5 – 8 år eller mere.

Så, hvis alle disse socialrådgivere ikke har indført skriftligt i din journal, hvad der er lovet eller indikeret, så sidder du i en situation, som er særdeles vanskelig og hvor du ikke kan dokumenterer noget som helst.

Derfor følg vores råd om at søge aktindsigt, som du finder på forsiden under ”Nyttige Link” både til kommunen og læger/hospitaler.

Hvis ikke du følger dette råd, vil du fortryde det bitterligt, senere i dit forløb.

Hvis ikke DU skal vide, hvad der skrives om DIG, i DIN journal, som der skal vurderes efter og efterfølgende træffes en afgørelse efter, hvem skal så vide det?

Hvis ikke du kan overskue din situation eller finde kræfter, skal du finde en person, naboen, mælkemanden som du stoler på og som kan hjælpe dig i begyndelsen. Senere finder du ud af, at det ikke er så svært. Men det er vigtigt, at din sag begynder godt og efter lovgivningen.

Breve fra kommunen.

Fremover følger du Folketingets Ombudsmands råd, om at gemme alle konvolutter fra kommunen, med poststempel, som bevis på, hvornår du har modtaget breve fra kommunen.
Kommunen skal afsende dine breve samme døgn som de er dateret.
http://www.k10.dk/showthread.php?t=12937

Anke. Klage.

Klage over afgørelse

Når du modtager en afgørelse på en given sag, som du ikke er enig i, har du muligheden for at anke/klage over afgørelsen.

Her er det vigtigt, at du anker inden 4 uger = 28 kalenderdage, på minuttet. Hvis ikke du overholder denne lovbundne ankefrist, mister du retten til at anke. Det må ikke ske.

Hvis du anker en given sag, så sender du din anke til din kommune. Kommunen har nu 4 uger til, enten at fastholde den første afgørelse, eller fremkomme med en ny afgørelse. Hvis kommunen fastholder, skal de sende din anke, videre til Ankestyrelsen. Alle nævnte frister her er lovbundne, som skal overholdes, af dig og kommunen.

Hvis kommunen fastholde sin afgørelse, som du har anket og din sag er sendt til Ankestyrelse skal du vide, at Ankestyrelsen ikke skal afgøre din anke, inden for en bestemt tidsfrit. Ankestyrelsen har kun servicefrister, som embedsmænd kan lave om på, alt efter hvor travlt de har. De andre frister der er nævnt er lovbundne og er fastsat af politikerne. Ganske fornuftigt.

Når ankestyrelsen har modtaget din anke fra kommunen, giver de dig skriftligt besked på, at de har modtaget anken.

Her anbefales det, at du kontakter ankestyrelsen og anmoder om aktindsigt i de papirer som kommunen har sendt. Fordi det kan ske, at kommunen glemmer at sende vigtige papirer med, som underbygger din påstand. Hvis det er tilfældet, så send dem selv og gør opmærksom på manglen af disse akter.

Klage over selve sagsbehandlingen

Hvis man ønsker at klage over selve sagsbehandlingen eller en medarbejder på kommunen så skal man gøre dette til borgmesteren og kommunalbestyrelsen.

Generelt

Findes der en borgerrådgiver i din kommune så kan man også klage til denne.

Sagsbehandlingsfrister.

Hvad er det for en størrelse? Inden for bestemte områder, hvor du søger om hjælp ved kommunen, skal du ifølge Retssikkerhedslovens §3 stk.2, på forhånd, have mulighed for at kende din sociale sagsbehandlingsfrist. Altså, den tid det tager at påbegynde, vurderer og afgøre om du er berettiget til det du har ansøgt om. Det er din kommunalbestyrelse der har pligten til at vedtage og offentliggøre disse vigtige sagsbehandlingsfrister, som du normalt kan finde på din kommunes hjemmeside.

Som udgangspunkt skal din socialrådgiver afslutte din ansøgning inden for den offentliggjorte sagsbehandlingsfrist, men har mulighed for at udsætte en afgørelse undtagelsesvis, hvis der skulle mangle oplysninger i din sag. Det kræver at du skriftlig skal modtage en ny frist for en afgørelse.
En del kommuner har endnu ikke vedtaget frister for alle områder. Et problem som K10 forsøger at løse. Lovgivningen vedtog Folketinget den 1. juli 1998 og skærpet i 2010.

Begynderråd og god viden fra Dansk Handicapforbund.

http://www.handicap.dk/dokumenter/pu...spillereglerne

som du bør sætte dig ind i.

Mærkelige spørgsmål.

Vi kan finde på at stille dig, tilsyneladende mærkelige spørgsmål, som du undre dig over.

Men der er en grund til disse mærkelige spørgsmål, eksempelvis:

Hvor bor du ca.?

Fordi vi har kendskab til optræningsterapeuter på Sjælland der opnår særdeles gode resultater for patienter med problemer i bevægelsesapparatet.

Hvilken kommune bor du i?

Fordi vi har et rimeligt kendskab til de enkelte kommuner og om de har ansat en Borgerrådgiver. Vi har viden om deres sagsbehandlingsfrister, vi har viden om tonen i kommunerne, vi har viden om din kommune er meldt til Tilsynet, vi har viden som du kan bruge, hvis vi kender navnet på på din kommune. Men vi respekterer naturligvis, hvis ikke du ønsker at oplyse din kommunes navn, hvis du er nervøs for at blive genkendt. At være nervøs for at blive genkendt af sin kommune har dog aldrig bragt noget godt med sig.

Borgerrådgiver.

Er en lokal Ombudsmand, der kan hjælpe dig, hvis din sag eller sagsbehandling løber af sporet. ikke alle kommuner har ansat en Borgerrådgiver.

Har du normal vægt?

Fordi, vi ved med næsten 100% sikkerhed at hvis du er rygpatient og gennemgår et årelangs sagsforløb, så i afslutningen af din sag lige FØR en forventet afgørelse foreligger, spørger din sagsbehandler kommunens lægekonsulent om der findes flere BEHANDLINGSMULIGHEDR?

JA, fordi at i NOTATPLIGTEN har din sagsbehandlere i STARTEN af din sag noteret sig at du er overvægtig. Så lægekonsulenten beder nu med loven i hånden at det er en BEHANDLINGSMULIGHED at tabe sig.

Så nu er du spillet skakmat og må tabe dig. Afgørelsen kan udsættes indtil du er inden for normalområdet af BMI.

Du kan også risikerer at i afslutningen af din sag bliver du pludselig en psykisk klient trods du har en fysisk diagnose.

Er du gift eller alene?

Fordi vi ønsker at forberede dig på at din partner har FORSØRGELSESPLIGT over for dig, og dermed 0 (skriver nul ) kroner i kontanthjælp.

Så hvis vi stiller spørgsmål til dig, du føler er nærgående eller mærkelige, skal du vide at der findes en fornuftig grund til disse mærkelige spørgsmål.

Derfor svar på vores spørgsmål og spar dyrebar tid.

Arbejdsskade.

Hvis din situation er pga en arbejdsskade, skal du forstå at arbejdsskaden og din sag ved kommunen er 2 forskellige sager, som du ikke må blande sammen.

Køb 2 mapper, kommunen & arbejdsskaden, hold pinlig orden i dem begge. Du vil modtage flere dokumenter end du forestiller dig.

Det første og vigtigste ved en arbejdsskade er at den bliver anmeldt og at DU modtager en SKRIFTLIG bekræftelse på at ASK, Arbejdsskadestyrelsen har anderkendt din arbejdsskade og den nu er under behandling. Dette informerer du din kommune om.

TAK.

Ordet tak, kan med fordel bruges, over for det menneske der har brugt tid på at råde dig. Mange af dem der råder er selv, syge, handicappede, arbejdsløse, smertepatienter, en del enda svært handicappede og har brugt stor tankevirksomhed, på netop at hjælpe dig.

K10?

Er ikke en forening med bestyrelse etc, men en privat site. Der er kun én der bestemmer.
Det er Web. Punktum. Han kræver, at vi går efter bolden og ikke manden. Vi taler pænt til hinanden.
Meget enkle regler. Punktum.

Sidst redigeret af phhmw; 03-01-2014 kl. 00:59.
phhmw er logget ind nu   Besvar med citat
Gammel 03-01-2014, 04:31   #2
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 18
TimeGuest er rigtig godt på vej
Jeg manglede umiddelbart lige noget om en: Beskrivende overskrift og selvf. valg af en emnegruppe der favner spørgsmålet / spørgsmålene ...

Overskrifter som: Se her.., Læs her ... eller Hjææææææææææææææææælp fanger fx ikke min interesse ... så de tråde lukker jeg meget sjældent op ... selv om oplægsindlæget måske er interessant og relevant nok ...
__________________
.
Jocelyn Pook – Hell, Fire And Damnation + Masked Ball: http://www.youtube.com/watch?v=9QEG2Mk184A

BTW: Er du kvik, så er løsningen her: https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 03-01-2014, 09:43   #3
frida
Klart Afhængig af K10
 
fridas avatar
 
Tilmeldingsdato: 17-08 2007
Indlæg: 482
Styrke: 17
frida er rigtig godt på vej
Kanon idé. Flot arbejde, Peter.

Mit forslag bliver, at lave et lille afsnit der beskriver hvor VIGTIGT det er man tager ejerskab og ansvar for egen sag og sygdom.

Det er meget vigtigt, for at opnå så gnidningsfri sagsbehandling som muligt.

Men især for at bevare selvværdet, selvtilliden og kampgejsten og troen på at man også har rettigheder, og ikke kun pligter.

Imødegå din sagsbehandling med oprejst pande, tag ejerskab til din nye situation, sæt dig ind i de gældende lovgivninger, så godt det er muligt.

Grib din nye situation an på samme måde som du have ville jagte et ønsket job i den tid du var rask.

Struktur og overblik er vigtige redskaber i forhold til følelsen af kontrol over egen situation.

Forbered dig på at kampen bliver ensom, der er kun dig til at kæmpe for dig.

Jeg er på nuværende tidspunkt ikke helt skarp, så har bare smidt et par inspirations-sætninger.

Jeg vender tilbage, når min hjerne beslutter sig for at stå op

Frida
frida er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 06-02-2014, 12:10   #4
phhmw
Moderator
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 11.721
Styrke: 33
phhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vej
Du/vi skal forstå vigtigheden i DOKUMENTATION

Hvis vi starter bagfra i en given sag og forestiller os, at vi er en flue på væggen.

Så ville vi opleve, en gruppe af mennesker, som på intet tidspunkt har hverken set eller hørt om din sag.

De har hver en sag liggende foran sig, med netop dit person nr., som de nu skal forholde sig til. De skal træffe en AFGØRELSE.

Ud fra de oplysninger, som nu er beskrevet i din journal.

Hvis du har forstået at kører din sociale sag godt, har du sikret dig at alle relevante oplysninger findes i din journal.

Det kan kun gøres på een måde!

Ved at fra første dag at sikre dig at dokumentationen, gennem sagens forløb, er i overensstemmelse med virkeligheden og sandheden.

Derfor søg AKTINDSIGT ved kommunen og læger/hospitaler.

Derfor råder vi igen og igen at man taler ikke med sin kommune.

Man skriver sammen med sin kommune, således at alle relevante oplysninger findes i din journal.

Derfor skal du fra begyndelsen af din sag, forstå at for at de sidste embedsfolk/læger/specialister har mulighed for at træffe den korrekte AFGØRELSE skal der findes DOKUMENTATION.

Så kodeordet er DOKUMENTATION i samarbejde med kommunens sagsbehandlere og DIN indgriben, hvis du oplever at lovgivningen ikke overholdes.

Udvis respekt og høflighed over for kommunens embedsfolk, men grib ind skriftligt, hvis ikke du er enig i hvad der skrives eller påstås i din journal.

Hilsen Peter
phhmw er logget ind nu   Besvar med citat
Gammel 28-04-2014, 22:28   #5
phhmw
Moderator
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 11.721
Styrke: 33
phhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vej
Der findes en konsekvens...

... hvis du ikke lytter til vores råd om at begrænse dine tråde.

Når du har tvivlsspørgsmål, skal de naturligvis stilles og du skal have svar.

Men hvis du spreder alle dine væsentlige oplysninger over flere tråde, så mister du meget viden.

Fordi, så skal vi andre finde og gennemlæse alle dine tråde og indsamle et billede af din situation.

Mange har valgt ikke at svare de tråde som spreder sig over flere tråde.

Fordi, at vi der forsøger at hjælpe dig, vi har selv svære diagnoser og har det som du selv.


TAK, er et ord der giver lyst til at fortsætte med at hjælpe dig.

Gør det let for os andre, at hjælpe dig!

Bedste hilsner

Peter

Sidst redigeret af phhmw; 28-04-2014 kl. 22:52.
phhmw er logget ind nu   Besvar med citat
Gammel 07-05-2014, 13:51   #6
phhmw
Moderator
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 11.721
Styrke: 33
phhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vej
En god lille bog, at læse om hvad, hvor & hvorfor.

Udsendt af kollegaerne fra Parkison foreningen:

http://parkinson.dk/sites/default/fi...tte%202013.pdf

Offentlige Støttemuligheder 2013

Ting der er samlet, som alle kender til, efter kort tid i den sociale verden.

Hilsen Peter

Venligst ingen debat i denne tråd.
phhmw er logget ind nu   Besvar med citat
Gammel 07-05-2014, 15:52   #7
Pyt
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 09-12 2006
Indlæg: 267
Styrke: 18
Pyt er ny på vejen
Når din klage kommer i ankestyrelsen

Første punkt som Peter skriver :

Citat:
Anke. Klage.

Når du modtager en afgørelse på en given sag, som du ikke er enig i, har du muligheden for at anke/klage over afgørelsen.

Her er det vigtigt, at du anker inden 4 uger = 28 kalenderdage, på minuttet. Hvis ikke du overholder denne lovbundne ankefrist, mister du retten til at anke. Det må ikke ske.

Hvis du anker en given sag, så sender du din anke til din kommune. Kommunen har nu 4 uger til, enten at fastholde den første afgørelse, eller fremkomme med en ny afgørelse. Hvis kommunen fastholder, skal de sende din anke, videre til Ankestyrelsen. Alle nævnte frister her er lovbundne, som skal overholdes, af dig og kommunen.

Hvis kommunen fastholde sin afgørelse, som du har anket og din sag er sendt til Ankestyrelse skal du vide, at Ankestyrelsen ikke skal afgøre din anke, inden for en bestemt tidsfrit. Ankestyrelsen har kun servicefrister, som embedsmænd kan lave om på, alt efter hvor travlt de har. De andre frister der er nævnt er lovbundne og er fastsat af politikerne. Ganske fornuftigt.
Tillæg hertil :

Når ankestyrelsen har modtaget din anke fra kommunen, giver de dig skriftligt besked på, at de har modtaget anken.

Her anbefaler jeg, at du kontakter ankestyrelsen og anmoder om akt indsigt i de papirere som kommunen har sendt. Fordi det kan ske, at kommunen glemmer at sende vigtige papirere med, som underbygger din påstand. Hvis det er tilfældet, så send dem selv og gør opmærksom på manglen af disse akter.

// Pyt
Pyt er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 16-05-2014, 10:43   #8
phhmw
Moderator
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 11.721
Styrke: 33
phhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vej
600 har allerede hentet GRATIS e-bog til sygemeldte

Du kunne måske have glæde af denne lille bog:

http://paasygedagpenge.dk/sygemeldt-...il-sygemeldte/

http://paasygedagpenge.dk/wp-content...sygemeldte.pdf

Jo, større viden du har, des roligere bliver du. Har du spørgsmål som du ikke kender svaret på, så stil dem på k10.

Bedste hilsner

Peter
phhmw er logget ind nu   Besvar med citat
Gammel 18-05-2014, 09:14   #9
Eln
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 18-05 2014
Indlæg: 151
Styrke: 10
Eln er ny på vejen
Post Forlængelse af sygedagpenge og førtidspension efter paragraf 17

Hej
Jeg er meldt syg fra sept. 2011, på grund af en arbejdsskade. I 3 marts 2014 fik jeg svar fra ask. Min arbejdsskade kunne ikke godkendes fordi der mangle dokumentation. Derfor sendt jeg klage over afgørelse og det blev videre sendt til Ankestyrelsen.
Men kommunen stoppe min sygedagpenge fra d. 23 marts 2014. Det er langt historie i min sag med mange fejl fra sb siden. Men nu sendt kommunen en afgørelse som de forlænge sygedagpenge op og med til d. 19 maj 2014.
Jeg har besluttede mig at bruge det chance og derfor sendt jeg d. 13 maj 2014, ansøgning af førtidspension efter paragraf 17.
Jeg har gjort det da sagsbehandler vil ikke forlænge sygedagpenge alligevel i min sag er helt klart at der kan forlænges efter 27 stk. 4. Den dato kommunen har besluttet at stoppe sygedagpenge var jeg under afklaringsforløb af arbejdsevne på Reva center. Jeg vil meget gerne høre fra jer. Er det ok jeg har gjort det eller ikke? Hvad er mine muligheder nu?
Jeg kan ikke få kontanthjælp eller a- kasse som kommunen henvise mig til. Jeg er stadigvæk syg for ca to uge siden var jeg indlagt akut på sygehus med TCI.
Eln er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 18-05-2014, 09:32   #10
phhmw
Moderator
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 11.721
Styrke: 33
phhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vej
Hej igen...

Kære Eln

Nej, du går ind under http://www.k10.dk/index_forum.php og finder, som i dit tilfælde, "Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp" og starter en ny tråd op, som er din.

Læs dette:
http://www.k10.dk/forumdisplay.php?f=29

Så skal det hele nok gå, du. Vi andre har også været nye.

Ellers vender du bare tilbage.

Hilsen Peter
phhmw er logget ind nu   Besvar med citat
Svar

Emne Værktøjer
Visningsmetode

Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum
Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 15:20.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension