K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Alt det andet > Dit og Dat

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Vigtige Meddelelser

Dit og Dat Her kan du skrive det du bare gerne vil ud med dog ikke politiske emner.

Svar
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 15-01-2009, 21:46   #1
Ole Olsen
Banned
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Lokation: 6000 Seest Kolding
Indlæg: 4
Blog Indlæg: 1
Styrke: 0
Ole Olsen er ny på vejen
Jobcenter Skelbækgade KBH.

HEj til alle jer i K10.

Jeg søger personer der har negative oplevelser med Jobcentret i Skelbækgade i KBH.
Jeg er ved at hjælpe en kvinde fra årg 55, og hun har været på kontanthjælp i 25 år.

Man har nu gennem 2 år og yderligere krænkelser/ydmygelser, igen valgt at bruge en masse unødige penge på at denne kvinde skal i arbejde !

Man tror blindt på at en kvinde med tydelige angst problemer, skal i arbejde nu her hvor arbejdsløsheden stiger og det kommer til at gå stærkt denne gang.

Hvor er det dog tåbeligt at være med til at det offentlige blindt og hæmningsløst smider penge efter en kvinde som kun bliver yderligere krænket, og systemet blind hjælper hinanden med at holde hinanden igang, blot for pengene skyld og ikke for at hjælpe det enkelte menneske.

Denne kvinde kan man pensionere af : Sociale årsager.

Slut prut på den sag, og lad os så komme videde og bruge kræfter på nogen hvor man kan se et formål med at hjælpe dem og få dem seriøst ud på atbejdsmarkedet - me nen kvinde fra årgang 55 og 25 år på kontanthjælp, man skulle tro at der har været tid nok - MEN man har lige glemt en borger i det lille hjørne - sikkert.

Jeg vil høre om andre i samme situation, eller noget der ligner oplever det samme - og skal vi så ikke stå sammen om et eller andet fælles mål og få sat en stopper for fuldstændigt ligegyldigt arbejde i kommunal regi

Med en venlig hilsen
Ole Olsen
Ole Olsen er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 21-01-2009, 08:39   #2
Camille
Afhængigheds tegn af K10
 
Camilles avatar
 
Tilmeldingsdato: 01-04 2008
Alder: 32
Indlæg: 390
Styrke: 11
Camille er ny på vejen
Jeg var bisidder for min kæreste da han var derinde til møde.
Han har været sygemeldt i 2 år nu, pga piskesmæld.

Hans kvindelige sagsbehandler var hverken til at hugge eller stikke i, og nu er min kæreste ikke den person som råber højt, for sådan er han bare ikke bygget.

Hvis jeg ikke havde været med, så kunne de have gjort med ham, som de havde lyst til.
Det gælder simpelthen om at kunne "råbe" højere end dem, og kende alle dine paragraffer, og dine rettigheder, for nogle af dem derinde kan simpelthen snørre dig som deres lillefinger, og de prøver ALLE kneb!

Jeg blev nødt til at blande mig i min kærestes samtale med dem til sidst, og fik banket nogle ting på plads!
__________________
A wise girl kisses, but doesn't love, listen but doesn't believe, and leaves before she's left..

- Marilyn Monroe
Camille er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 21-01-2009, 11:54   #3
Dorthemusen
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 14-02 2008
Lokation: København
Alder: 36
Indlæg: 110
Styrke: 11
Dorthemusen er ny på vejen
Har været tilknyttet nu godt 1,5 år og har oplevet mange af deres private aktører med jobansøgning trods jeg gennem 4 år har forklaret, at jeg er god til at skrive, og mit problem ikke ligger der.. Har været på kursus uden noget resultat til 50000 kr, hvor jeg ikke blev behandlet som en af deres, da jeg jo var fra Københavns Kommune, rent til grin... Formål at finde et løntilskudsjob, som jeg selv fandt, men de opdagede at jeg jo ikke kunne nå at være der i 6 måneder inden min dagpengeret udløb, så penge lige ud af vinduet...

Er nu blevet nødsagigt til at søge kontanthjælp, og blev placeret i matcgruppe 1.. Virkelig flot, har i miy 27 årig liv været på arbejdsmarkedet i 3 måneder, har dårligt syn og social angst og søger revalidering, så mit eneste problem hos Jobcenteret er, at jeg ikke har et arbejde!!!
Ifølge jobcenteret kunne man ikke hjælpe mig yderligere inden min dagpengeret udløb, og ingen har nogensinde fortalt mig, at jeg kunne søge revalidering eller ligende, selvom de har vidst, at jeg har problemer, og er desværre den type, som ikke kan forsvare mig selv..
Har nu fået at vide, at jeg skal stå til rådighed for at kunne få kontanthjælp, men må ikke påtage mig noget for revalideringskontoret, da jeg mister retten til evt. at kunne få revalidering.. Smart måde at få folk ud af systemet uden det koster en krone!!

De er ikke smarte, og det er en virkelig god ide at have en bisidder med, selvom Skelbækgade ikke er meget for, at folk benytter sig af muligheden..
Har i prøvet at kontakte Borgerrådgiveren i København?? De skulle eftersigende være gode til at hjælpe med problemer omkring jobcenterne...
Dorthemusen er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 21-01-2009, 13:33   #4
velcro
Afhængigheds tegn af K10
 
Tilmeldingsdato: 19-05 2008
Indlæg: 331
Styrke: 11
velcro er ny på vejen
Jeg var også tilknyttet cikus Skælbækgade inden jeg fik bevilliget flexjob. Var så uheldig at havne der lige på det tidspunkt hvor jobcentrene blev oprettet, og der var rent kaos. Fik således efter 2 månders venten endelig kontakt med sagsbehandleren, blot for at erfare at hun 14 dage senere var forsvundet igen. Og jagten på den næste sagsbehandler tog så ½ år.

Jeg tror at megen af den frustration som man oplever som borger det sted, handler om at sagsbehandlerene ikke har ret til at bestemme særligt meget selv. Sådan oplevede jeg det. Det skulle op på teammøder inden man kom videre. Hvis kompetancerne til at bestemme lå hos den enkelte sagsbehandler, tror jeg mange sager ville gå lidt lettere. Så egentlig tror jeg heller ikke det er særligt sjovt at være sagsbehandler.

Hvordan gør man så som borger, når man føler man .
I mit eget tilfælde kom vendepunktet da jeg talte med en socialrådgiver i min A-kasse. Hun anbefalede at jeg ikke forlod det næste møde med sagsbehandleren uden at være sikker på at der var ansøgt om flexjob. Da jeg ikke rigtigt synes jeg fik svar på mit spørgsmål til sagbehandleren herom, blev jeg lidt demonstrativt siddende, selvom hun vist synes vores samtale var forbi. Jeg blev ved med at stille spørgsmål og bore i det omkring flexjob. Tilsidst spurgte jeg om jeg selv kunne søge, og om det skulle ske skriftligt. Og sådan endte det. Min ansøgning blev registreret fra den dato hvor jeg afleverede ansøgningen og jeg fik mit flexjob. Havde jeg ikke været så insisterende havde jeg såmænd nok stadigt befundet mig i cirkus Skælbækgade.

Hvad vil jeg opfordre andre til.

STIL SPØRGSMÅL. Skriv dem eventuelt ned hjemmefra.
F.eks. hvis man vedbliver med at sende en person i arbejdsprøvninger, så stil spørgsmålet hvad denne arbejdsprøvnings skal vise. Hvordan man tror den kan vise det, vis de tidligere arbejdsprøvninger har vist at det ikke kan lade sig gøre. Bliv ved med spørgsmålene.

Hvis man søger noget konkret som flexjob, pension, så søg hvis man selv mener der ligger tilstrækkeligt med materiale til at der kan laves en vurdering.

Blot mine råd, om hvordan jeg selv slap ud fra Skælbækgade.

Velco
velcro er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 02-06-2009, 08:18   #5
Azfalt
Elsker at være her på K10
 
Azfalts avatar
 
Tilmeldingsdato: 30-05 2009
Lokation: Vanløse, Kbh kommune.
Alder: 43
Indlæg: 56
Blog Indlæg: 7
Styrke: 9
Azfalt er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Gigipi' Se meddelelser
Jeg var bisidder for min kæreste da han var derinde til møde.
Han har været sygemeldt i 2 år nu, pga piskesmæld.

Hans kvindelige sagsbehandler var hverken til at hugge eller stikke i, og nu er min kæreste ikke den person som råber højt, for sådan er han bare ikke bygget.

Hvis jeg ikke havde været med, så kunne de have gjort med ham, som de havde lyst til.
Det gælder simpelthen om at kunne "råbe" højere end dem, og kende alle dine paragraffer, og dine rettigheder, for nogle af dem derinde kan simpelthen snørre dig som deres lillefinger, og de prøver ALLE kneb!

Jeg blev nødt til at blande mig i min kærestes samtale med dem til sidst, og fik banket nogle ting på plads!

Har desvære et lignende problem dog skyldes det at jeg ikke kan holde fokus ret længe af gangen på grund af smerter, og det udnytter de hver gang.
Betyder så jeg efterfølgende når jeg nogle timer senere igen er afspændt og afslappet bliver irriteret over at jeg endnu engang, ikke fik mine rettigheder igennem.

Min vurdering er at de oftest kun tænker på deres kaffe pauser og om solen skinder, så de kan ligge i havestolen når de kommer hjem.


(høre dog under Nyropsgade indre by, er vist ikke megen forskel)

Sidst redigeret af Azfalt; 02-06-2009 kl. 08:22.
Azfalt er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 02-06-2009, 09:35   #6
jsn
Mit andet hjem K10
 
jsns avatar
 
Tilmeldingsdato: 03-01 2009
Lokation: Aalborg
Indlæg: 600
Styrke: 10
jsn er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Azfalt Se meddelelser
Betyder så jeg efterfølgende når jeg nogle timer senere igen er afspændt og afslappet bliver irriteret over at jeg endnu engang, ikke fik mine rettigheder igennem.
Jeg vil da helt klart anbefale dig at køre det over mail, har selv samme problem. Jeg har store problemer med hukommelsen og koncentrationsevnen, så jeg glemmer halvdelen af det jeg skulle huske at sige og gøre.
Derfor klare jeg mere eller mindre det hele over mail, så vores møder mere er en kort hyggesnak, end det er et opfølgningsmøde.

Mvh.
Jsn
__________________
Sigenstrøm.dk
Førtidspension pr. den 01-06-2011
jsn er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 02-06-2009, 09:47   #7
frida
Klart Afhængig af K10
 
fridas avatar
 
Tilmeldingsdato: 17-08 2007
Indlæg: 482
Styrke: 11
frida er rigtig godt på vej
Jeg har også været tilknyttet "jobcenter" Skelbækgade siden sammenlægningen. Og tak for kaffe, dem skal man da ikke gøre sig udtilbens med. Mage til måde at trampe på folk der ligger ned. Ja, det er en lang og spændende historie vi har, Skelbækgade og jeg.

Jeg er også meget, meget træt af jobcentre der forgiver at hjælpe folk, men i virkeligheden bare kører en rundt i manegen som en cirkushest, for at hæve den maksimale statsrefusion.

Man kan undre sig over det overhovedet kan lade sig gøre, da vi i realiteten er rimeligt godt beskyttet af div. lovgivninger. Men nå ja, det kræver lige man gider at følge lovgivningen.

Så jeg er klar til kamp, men hvad skal vi gøre? Læste et sted, at en af grundene til vi ikke bliver hørt og trampet flade er at vi ikke er organiserede som fx. Ældresagen og Dansk Handicapforbund.

Ja, det er store spørgsmål og en store kampe foran os.

Frida
frida er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 02-06-2009, 10:02   #8
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.652
Styrke: 27
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Og jeg synes Ole Olsen skulle blande sig mere i debatterne, istedet for KUN at hverve kunder i butikken!!!!
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 02-06-2009, 10:11   #9
Azfalt
Elsker at være her på K10
 
Azfalts avatar
 
Tilmeldingsdato: 30-05 2009
Lokation: Vanløse, Kbh kommune.
Alder: 43
Indlæg: 56
Blog Indlæg: 7
Styrke: 9
Azfalt er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af jsn Se meddelelser
Derfor klare jeg mere eller mindre det hele over mail, så vores møder mere er en kort hyggesnak, end det er et opfølgningsmøde.

Mvh.
Jsn
Nu er det jo så sådan at mens FP sag køre er jeg fri for sagsbehandler, så kan kun vente og se om jeg får en bedre udgave senere.

Ellers før fik jeg aldrig svar på de mails jeg sendte til jobcentret adreseret til sagsbehandleren jeg havde. Der er vist nogle IT analfabeter satadigvæk.
Azfalt er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 20-09-2009, 11:23   #10
joa
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 18-09 2009
Lokation: københavn
Alder: 48
Indlæg: 29
Styrke: 9
joa er ny på vejen
jeg har virkelig også haft dårlige oplevelser med skelbækgade jobcenter.

i 6 år har jeg haft enansøgning vedr. flexjob/ arbejdsprøvning
min mor bliver syg januar 09 (mave/tarm kræft) jeg søge plejeoverlov for at værer hos hende den sidste tid den bliver bevildet men langsom sagsgang gør at jeg ikke har en kontrakt, min sagsbehandler ringer konstant til mig og rykker for plejeoverlovskontrakten, jeg beder dem om at kontakte min mor pensionskontor for at få bekræftet at min plejeoverlov var bevildet. men nej det var ikke hendes job jeg skulle står til rådehed for arbejdsmarket jeg bliver sur og fortæller at det har jeg ikke overskud til da min mor lå på det sidst 2 dage efter dør min mor jeg ringer til min sagsbehandler 3 dage efter og siger at min mor er dø og at jeg var klar til arbejdsprøvning, men nej nu var der sørmer ikke en plads til mig og jeg var blevet rykket tilbage i køen, gud hvor bliver jeg tosses.
her har man gået i 6 år uden der sker noget i ens sag, så ringer man og gør dem opmærksom på at jeg har fået bevildet overlov, så kan de lige pludselig godt finde min sag og så kan det kun gå for langtsomt men at sende mig afsted til arbejdsprøvning, selv om de ved at min mor ligger på det sidst, når man så kantakter dem efter mors død, så haster det ikke så meget mere.

nu har jeg heldigvis fået en god sagsbehandler og ar i arbejdsprøvning, men jeg mener det at være tilknyttet skelbækgade jobcenter i sig selv er en arbejdsprøvning.

dejlig lige at få luft

Held og lykke til andre

hilsen Joan
joa er ikke logget ind   Besvar med citat
Svar

Emne Værktøjer
Visningsmetode

Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Jobcenter . le cuere Spørgsmål ang fleksjob 14 16-01-2013 23:26
nyt Jobcenter Muffin Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 11 11-06-2012 10:45
jobcenter Carmen Alt det andet 10 30-03-2011 18:06
Sorø Jobcenter kåret som gazelle-jobcenter buster Politik og Samfund 2 11-09-2010 10:33
Breev fra jobcenter. mlaa32 Alt det andet 12 10-09-2010 17:56
Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 11:39.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension