Se enkelt indlæg
Gammel 04-04-2010, 08:52   #14
AnnetteH
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 11-05 2007
Lokation: Fyn
Alder: 57
Indlæg: 220
Blog Indlæg: 4
Styrke: 18
AnnetteH er rigtig godt på vej
Sidder endeligt og bliver lidt rystet og samtidigt enormt glad for min pension, for den har jeg bestemt fået på total ærlig vis. Jeg har aldrig sagt at jeg var dårligere end jeg realt var.

Jeg bor alene og kunne ikke drømme om ikke at oplyse kommunen hvis jeg engang skulle være i den heldige situration og flytte sammen med en mand igen.

Forsikringssvindel er grunden til alt for dyre præmier hver år, så hvad får vi ud af at svindle os til et par ekstra DVD'er, intet.

Sort / Hvidt arbejde, ja prisen og kvaliteten hænger derværre også her sammen. Man får hvad man betaler for, og de dygtigt, de tager fuldpris også for det de kalder "sort" arbejde. Sort arbejde er for dem der er lige glad med om det bliver lavet i morgen eller om 14 dage, for dem som tør tage chancen og fraskrive sig mulighed for at klage om dårligt udført arbejde og hvad med tømmerens arbejdsskade forsikring, hvis der skulle ske en ulykke ?

At man en gang har købt billige sodavand i kioskes uden at vide de ikke var lovligt, ja det kan vi alle komme ud for, men hvis man ved det er ulovlige vare man køber hver gang man handler, kan man jo selv straffes, tænk over det.

At hjælpe naboen med at ligge fliser er en vennetjenste og de er da heldigvis tilladte, bare der ikke er penge imellem. Her er jeg da med, mange små opgaver kan klares med en god nabo, og altid hyggeligt at give en god middag hjemme i stuen som betaling.

Ville ikke umiddelbart selv anmelde nogen, men forstår godt dem som gør, for dem der snyder er med til at fordyre alting og er med til at f.eks. sagsbehandler ikke altid helt tror på om vi nu også er så syge som vi siger vi er.....

Forsat god påske til jer alle.

AnnetteH
__________________
Smil til verden, trods alt

Sidst redigeret af AnnetteH; 04-04-2010 kl. 08:56.
AnnetteH er ikke logget ind   Besvar med citat