Se enkelt indlæg
Gammel 02-03-2010, 18:45   #1
sharky
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 13-05 2008
Lokation: Odense
Indlæg: 12
Styrke: 17
sharky er ny på vejen
Stor problem fyldt dag

Total tosset dag, og det er så sikkert som det er sagt.
I går havde jeg kontakt med Respirationscenter Vest og fik en samtale med min læge deroppe, der kunne lægen fortælle mig at han i februar har sendt en skrivelse til Odense Kommune om at det nu er på tide at der skal startes en hjælper ordning op så jeg kan sove trygt om natten. Og jeg skulle derfor kontakte kommunen hurtigst muligt.

Det gør jeg så her i dag med det resultat at den ene efter den anden afdeling vasker hænder ved at sige at det, er ikke ”min” (den ansattes) afdeling, og slutteligt fik jeg at vide at det er sygehuset der skal sørge for at sætte det i værk . Og sikke en gang *** at fyrre af.

Nå men så kommer jeg endelig til at få talt først med min handicaprådgiver der henviser mig til visitationskontoret og min handicaprådgiver vil helst ikke påbegynde en sag så jeg skulle bare vente og gøre som hun bestemmer, nå men så skal jeg snakke med en visitator og det er også ok for de kan jo starte en akut sag op, men det ender på et galt spor hvor visitatoren beskylder mig for at lyve på kryds og tværs, først beskylder hun mig for at lyve om sygdom på min arbejdsplads jeg har bare en arbejdsgiver erklæring som kan modbevise hendes svar til mig, men den mener hun ikke er gang bar på nogen måde, siden beskylder hun mig for at ligge og kører rundt inde i Odense Centrum i min bil, jeg har tidligere skrevet til kommunen om at grundet voldsom muskelsvækkelse så tør jeg ikke længere køre (læs, fører) en bil, da jeg finder det uansvarligt, men der mener visitatoren at jeg lyver så det basker, fordi hun har set min bil inde i byen, men mon ikke der findes mange andre Renault Mastere end bare min? Jeg spørger hende, men hun bliver blot ved med at tale og tale så jeg ikke kan få indført et eneste ord, det ender med at jeg bliver postkasse rød i hovedet og råber af denne dumme visitator (læs, k*llling) . Og må derefter finde mig i at hun har lagt røret på.

Og som om det ikke er nok så mener visitatoren også at den læge jeg har været over ved på Rigshospitalet ikke har forstand på det han laver, hun udtalte til mig at muskler ikke kan omdannes til bindevæv, i det hele tager føler jeg at min kommune ikke vil lytte til hvad de gode og dygtige læger udtaler og at de tale usandt.

Hen over middag ringede chefen for visitations kontoret til mig og vi fik en behagelig samtale om problemet og jeg får fortalt stille og roligt hvad det drejer sig om, og nu ser det måske ud til at løse sig ved blot at tale stille om det. Og lade mig fortælle om mine ADL problemer.
sharky er ikke logget ind   Besvar med citat