Se enkelt indlæg
Gammel 27-02-2010, 14:21   #34
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
@ Mantrodetikke

Det er alt tid svært at komme ind i en gruppe, specielt en gruppe som denne, hvor man lidt føler at alle kender alle.
Hvis man så samtidig som du døjer psykisk, og er vand til normale mennesker af den slags som ikke ejer forståelse (ofte fordi de slet ikke ved hvad det vil sige at have ondt i sindet) Så er det da først svært.

Men her er vi altså lidt anderledes, end normale, langt de fleste af os har på en eller anden måde prøvet at have (eller har) ondt i livet, nogle i tungere grad end andre, mange af os der er her, er her netop fordi det gør ondt, og ikke (kun) pga noget fysisk, og dem der har noget fysisk, der har de fleste prøvet et så umenneskeligt press fra samfundet og kommunen, at de har en meget meget god ide om hvad det vil sige at have av i livet.
Derfor er det os i mellem heller ikke den store hemmelighed hvis vi er inde i en periode hvor vi bare ikke gider mere, her er det helt ok at "rase" ud, men samtidig er det faktisk også en vigtig del af siden, det at få læsset af er med til at skabe lidt luft.

Det er faktisk akkurat det samme som mennesker der har været udsat for fx et trafikuheld, tal tal tal og tal, det hjælper og virker, det fede ved denne side, er at man netop kan og må fortælle det sammen en trillion gange hvis det er det, der skal til, hvor man ofte IRL støder på vendte øjne, og... se nu af at komme videre.

Her inde vil man gerne hjælpe, ikke kun med §§, også med øjne at læse af på, bla fordi når man hjælper, hjælper man ikke bare spørger, men også sig selv, når der så kommer en og beder om hjælp, men ikke reagere på henvendelser, så er der altså nogen som bliver MEGET nervøse, for det er set før, men samtidig er folk påpasselig med at rode for meget i folks privatliv, man vil ikke virke påtrængende, det at være påtrængende over for en der har ondt i livet (ondt på mange måder ikke nødvendigvis psykisk) kan nemlig være MEGET farligt, og det ved de fleste her inde.

INGEN her inde er ude på at genere dig, ingen er ude på at kunne pege fingre af dig, folk er ude efter det modsatte.

Hvis du har brug for hjælp til §§ så kom igen, når du føler dig klar, ikke!
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat