Se enkelt indlæg
Gammel 21-02-2010, 14:09   #17
Enteneller
Jeg bor her på K10
 
Entenellers avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-03 2009
Alder: 55
Indlæg: 5.190
Blog Indlæg: 1
Styrke: 22
Enteneller er ved at flytte ind på K10Enteneller er ved at flytte ind på K10
Hejsa,

Ja umiddelbart syntes jeg heller ikke, at det er anbefalelses værdigt, at lade sig indlægge på psykiatrisk skadestue, men man er jo magtløs og ved hverken ud eller ind når man er i sådanne situationer.

Tænk sig hvis man på de fysiske skadestuer, til folk med brækkede ben sagde; "arrhh det skal nok gå, slap du bare lidt af, det er jo kun noget du tror !". Hvis man så bare ville blive, der for en sikkerhedsskyld, jamen så kunne man ligge der på en briks til der blev tid til én. Smerte stillende piller, måtte man så ringe op til sin læge og bestille tid til at få ordineret.

Der er bare alt for lidt fokus og pleje af det psykiske område. Kommer man så endelig til psykiater, som ikke koster noget, så er der tid på, max ½ time og der er ikke tid til terapi ! Psykolog behandlinger burde fritstilles, og ordineres som medicin bliver det. Psykologen bør være med til at give en diagnose og fastsætte behov for yderligere behandlinger. Naturligvis kan patienten også selv bestemme hvad han/hun vil, men hvem vil ikke have hjælp når man i første omgang knalder panden mod en mur. ?

EE
Enteneller er ikke logget ind   Besvar med citat