Se enkelt indlæg
Gammel 23-09-2009, 22:20   #8
Nullemus
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 07-09 2009
Indlæg: 142
Styrke: 15
Nullemus er ny på vejen
Lige lidt svar til det indlæg:

Citat:
Oprindeligt indsendt af Psychocowboy Se meddelelser
Tak for svarene, her er lidt retur:
1) På den side står der jo intet om hvad jeg skal der i de 12 uger jeg tilsyneladende skal være der, hvad tilbyder de mig og hvad kræver de af mig, er det hver dag, hvor mange timer mm.
Det får du jo at vide når du kommer der, jeg gik ud fra du slet ikke vidste hvad det var for noget

2) Det er selvfølgelig efterløn jeg mener, og jeg kan ikke se hvorfor jeg ikke bare kan melde mig ind nu og så bare få de færre penge til den tid.

Jeg ser at sushjer i sit citerede indlæg skriver: "Hvis du valgt efterlønsordningen fra og fortryder, har du, når visse betingelser er opfyldt, mulighed for at kunne få ret til efterløn efter fortrydelsesordningen."

Den regel kender jeg ikke, derimod kender jeg en, der blev afskåret fra mulighed for nogensinde at opnå efterløn, fordi der var sket en fejl og hans efterlønsbidrag derfor ikke var blevet indbetalt i 3 måneder.

Da du stoppede med at betale til efterlønnen må du jo have vidst, at der var regler for at betingelsen for at opnå efterløn forudsætter at man også betaler efterlønsbidraget




3) Så skønner jeg at 2-4 ansøgninger/måned vil være passende.

Så må du bare håbe kommunen er enig i det, for indtil for nylig skulle folk der var ledige og tilknyttet et jobcenter sende 4 ansøgninger af sted om ugen

4) Jeg har en RP der siger lidt om det, det meste står i bilag fra 2. aktør. Jeg synes jo bare det ville være smart hvis flexjobkonsulenten up-front var bekendt disse så der ikke bruges tid på jobtilbud jeg ikke magter.
Jeg er da overbevist om, at fleksjobkonsulenten også er vidende om hvad der står i din ressourceprofil
Nullemus er ikke logget ind   Besvar med citat