Se enkelt indlæg
Gammel 21-08-2009, 20:07   #1
Connie
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 09-02 2008
Indlæg: 190
Styrke: 17
Connie er ny på vejen
Har kommunen oplysningspligt?

Hej der!

Jeg har lige nu en sag kørende i beskæftigelsesankenævnet omkring stop af sygedagepenge.
Jeg fik stoppet udbetalingen d. 1/10-08, altså for nu knap et år siden. Jeg har ikke siden d. 1/9-08 da fået nogen penge nogen steder fra.

Jeg forventer at vinde sagen på grund af en mængde sagsbehandlingsfejl fra kommunens side - men kan først forvente svar om op til 10 uger.

Jeg er under udredning i forbindelse med en fleksjobansøgning, som jeg selv satte i gang - først med et forsøg allerede inden sygedagpengestoppet, men en udredning blev afvist.
Siden for omtrent tre måneder siden, hvor en anden afdeling af jobcenteret startede forløbet erkendende at de ikke måtte afvise min ansøgning uden at afprøve det.

Nu går det så op for mig, at der faktisk i Juni måned i år er kommet en tilføjelse til sygedagpengeloven der omhandler forlængelse af sygedagpenge - altså §27.
Der er tilføjet et afsnit, der lyder således:
Stk 4) den sygemeldte ikke kan opnå eller fastholde beskæftigelse på normale vilkår og dermed ikke kan vende tilbage til det ordinære arbejdsmarked, men det endnu ikke er endeligt afklaret, om den sygemeldte vil være berettiget til et fleksjob eller til førtidspension, således at sygedagpengeperioden forlænges i op til 26 uger

Er kommunen forpligtet til at oplyse mig om denne tilføjelse, som jeg helt åbenlyst falder ind under?
Connie er ikke logget ind   Besvar med citat