Se enkelt indlæg
Gammel 13-08-2009, 00:44   #7
zuza
Jeg bor her på K10
 
zuzas avatar
 
Tilmeldingsdato: 21-08 2006
Indlæg: 6.810
Blog Indlæg: 1
Styrke: 31
zuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for sidenzuza er en juvel for siden
Arbejdsmarkedskommissionen skal i næste uge komme med nogle resultater af deres arbejde om folk med nedsat arbejdsevne mv.

SFI har så lavet en rapport om, hvordan folk ender på pension, og de siger sandelig, at årsagen til, at FLERE er på sygedagpenge nok skyldes, at der tilkendes FÆRRE førtidspensioner end tidligere.

Tænk sig... og politikerne siger, at der er for mange.

Nå, men læs en smagsprøve her:

Citat:
Det er fx veldokumenteret, at der i de sidste år er set en stigning i udgifterne til sygedagpenge, men det er uklart, i hvilken udstrækning denne stigning skyldes øget sygelighed, ændret holdning til sygefravær, eller en vandring fra andre sociale ydelser. Lavere arbejdsløshed, øget brug af fleksjob og færre tilkendte førtidspensioner er eksempler på ændringer, som meget vel kan tænkes at føre til et stigende antal sygedagpengesager
http://www.sfi.dk/Admin/Public/DWSDo...idspension.pdf


Citat:
Formålet med denne oversigtsrapport er at tilvejebringe et sammenfattende billede af nyere videnskabelig dokumentation for potentialet for nedbringelse af antallet af personer, der overgår fra arbejde til førtidspension i Danmark. Rapporten er et svar på en henvendelse fra Arbejdsmarkedskommissionens sekretariat:

http://www.sfi.dk/Default.aspx?ID=47...=1&NewsId=2203

SUK! Sikke et formål... Og måske netop DERFOR denne hetz med den nye sygedagpengelov.

__________________
Hjort siger: "Det skal kunne betale sig at arbejde." Men siger IKKE for HVEM? Zuza
"The way my luck is running, if I was a politician I would be honest." Rodney Dangerfield
zuza er ikke logget ind   Besvar med citat