Se enkelt indlæg
Gammel 10-06-2009, 12:42   #10
Azfalt
Elsker at være her på K10
 
Azfalts avatar
 
Tilmeldingsdato: 30-05 2009
Indlæg: 56
Styrke: 0
Azfalt er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Hejdien Se meddelelser
Derfor burde der ikke være tvivl om at man skulle have en midlertidig pension til at få hele sit liv på skinner tænk sig hvis man kunne få en pension som kunne give ro 2-5 år sådan at man netop kunne egne alle sine ressourcer til at finde ud af at komme videre i sit liv , til at finde ud af at leve med sine sygdomme finde den rigtige behandling osv UDEN samtidig at føle sig jagtet det ville være drømme scenariet ...

Som det er idag hedder det sig at der ikke er noget der hedder midlertidig pension , dog findes der alligevel mulighed for at give folk pension med revurdering efter x antal år
Beste senarie vil vel egentligt være at hele det social politiske område bliver revurderet og ændret, således:


Oftest ved de syge og deres læge selv hvad der gavner best muligt, derfor skal der sættes ind med rette behandling i løbet af 1-3 måneder efter henvendelse, 9-12 måneder efter første henvendelse, sker der så en kontrol om der er sket bedringer, stagnation eller forværing.
ved bedring kan kursus eller jobprøvning komme på tale, ved stagnation eller forværing, fortsættes det som hidtil, eller nye tiltag igangsættes og ny kontrol dato sættes til 6 eller 12 måneder. Hvis der efter andet kontrol besøg stadig er forværing, tilbydes pension, ved stagnation sendes vedkommende i kursus og/ eller arbejdsprøvning (maks 18 måneder) for at se hvad vedkommende kan magte med henblik på arbejde, med kontrol hver 6 måneder, hvis vedkommende ikke kan klare arbejde under flex reglerne, foreslås pension.
Hvis pension tildeles, er det med psykolog og læge kontrol hvert 5. år, for at følge op på om der er sket forbedringer, eller der er kommet nye behandlings muligheder, som der kan gives tilskud til.

Jo tidligere man får psykolog eller rette lægelige behandling/ genoptræning des større chance er der for at man kan komme til at klare sig selv.
Alligevel ses det jo idag at det kan vare årtier, før man får den behandling man burde have haft, men da er det ofte for sent, når den rette hjælp endeligt bliver tildelt.


Men det er jo ønsketænkning og utopi med de medlemmer af folketinget, som sider på Christiansborg idag.
Azfalt er ikke logget ind   Besvar med citat