Se enkelt indlæg
Gammel 08-06-2009, 20:10   #24
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Jeg orker simpelthen ikke drage en mand ind i mit liv, både pga børnene, men også pga mig selv. Jeg har været gift 3 gange og haft et halv af kærester i sin tid, men jeg er på én eller anden måde mættet....jeg savner ikke et forhold, selvom jeg som sikkert kunne finde en rimelig hurtigt.

Pjuske, det kan nok ikke udelukkes at at du skal passe lidt på med nye forhold, for mange kvinder ha en tendens til at tiltrække de samme typer om og om igen, uanset om de vil det eller ej.
Jeg kan også se det på veninderne, hver gang de slipper af med én psykopat, så ryger de lige ud og finder en anden som enten udvikler sig til at være en tro kopi af den forrige, eller bliver endnu værre.....(på forskellig måde).

Det værste for et forhold er også den der mentalitet ,, hvem vil ha' sådan en som mig'' når man har den indstilling eller tanker om sig selv, så får man altså kun bundfaldet, der på et tidspunkt giver dig ret i, at du intet er værd.....det kan hurtigt blive en ond cirkel eller skruen uden ende.

Jeg tror det er vigtigt man elsker sig selv først, og gør sig klart at man som menneske er unikt på trods af sygdomme og skavanker, og at man er temmelig meget værd og absolut ikke finder sig i at nogen ikke behandler én ordenligt. Når dét er på plads, så kan man gå ud i verden og finde sin lige......

Man kan jo kun leve i et voldeligt forhold, hvis man tillader det.

Sidst redigeret af Ninja; 08-06-2009 kl. 20:18. Årsag: slåfejl
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat