Se enkelt indlæg
Gammel 02-05-2009, 13:08   #10
Hejdien
Gæst
 
Indlæg: n/a
Citat:
Oprindeligt indsendt af Trold Se meddelelser
Jeg var også begyndt og vænne mig til, at der altid var 2, når jeg skulle til møde med en sagsbehandler, men hende jeg har nu tør godt have mig på 2-mandshånd. Men hun fortalte mig, at en kollega havde tilbudt at gå med som hendes bisidder.
He he Trold du slår mig også som en farlig person he he

godt at du har fået en sagsbehandler der ikke er bange for dig , jeg har godt nok fået hævet øjenbryn over at jobkonsulent ville have bisidder med , men jeg har aldrig været aggressiv eller truende så det er ikke derfor (og det regner jeg heller ikke med at det er det der sker hos dig )

Men ene og alene fordi man kan regler og love og sikrere sig i hoved og R** det syntes de er så irreterden hos mig gik der sport i at slå op hurtigst i en lovbog .. det var jobkonsulentens bisidder og jeg der sad og kastede om os med regler , men selv jobkonsulent og hans kollega kunne se det sjove og åndsvage i det til sidst ...

Så jeg blev atter sluppet fri på gangen på kommunen og ikke nok med det , jeg blev faktisk inviteret til at lave oplæg om mødet med systemet og det at finde fleksjob som bisidderne havde et kursus for flekser som skulle videre .
  Besvar med citat