Se enkelt indlæg
Gammel 16-04-2009, 22:08   #45
Razmo
Gæst
 
Indlæg: n/a
Citat:
Oprindeligt indsendt af Tante Ana Se meddelelser
Hvis det "store flertal" var mindre tavst - kunne ske, at debatten ville udvikle sig mere nuanceret. Så i stedet for at henvende sig til Razmo - fortæl de tavse, kære optimist, at det er på tiden at de deltager.

Det kan ikke være meningen, at bare fordi nogle er tavse eller ikke bryder dem om andres partipolitiske holdninger, at de også kan forlange, at man holder igen med at skrive, hvad der jo står frit de tavse - at lade være med at læse. Der har aldrig været meningskontrol her på K10, hvis det er undgået de tavses & talsmandens opmærksomhed.

I parentese bemærket, er det bemærkelkelsesværdigt, hvor mange rød-politisk-kritiske udsagn er mystisk nok dukket op på det sidste her på K10.

Til det sidste du skriver Tante Ana:

Jeg har oplevet borgerlige ryge over i den "sure ende af systemet" nogle gange nu... de er stærkt fordomsfulde som de borgerlige er flest når de ankommer, og tror at systemet fungerer... langsomt men sikkert bliver de mere og mere røde de fleste af dem, efterhånden som tiden går, og de finder ud af hvordan deres egne lader dem i stikken...

Men det tager tid at nå til den selverkendelse, at man bliver forrådt, og det synes jeg egentligt er forståeligt nok, og det viser bare som det altid er tilfældet, at man SELV skal stå i lort til halsen før man tror på at det lugter.

Så årsagen til de mange blå her inde på det sidste har du jo nok alerede gættet hvorfor er sket... det handler vidst om at krisen smider "de overflødige liberalister" ned til os andre da de ikke vil dele den sparsomme rigdom med dem mere.

Ved godt at denne tekst vil virke provokerende på de borgerlige her inde, men i stedet for at blive fornærmet så kom ind i debatten i stedet for, og argumenter imod det, for det er det eneste der kan ændre VORES syn på sagen... vi er ikke typen der bare holder kæft og lader som ingenting.
  Besvar med citat