Se enkelt indlæg
Gammel 29-03-2009, 13:35   #45
Hejdien
Gæst
 
Indlæg: n/a
Jeg kan godt se at hun ikke har ret meget net etikette eller pli men jeg syntes altså at det her er ved at være for langt ude, i sidder og bruger K10 til at føre en debat som hun ikke er interesseret i at deltage i , og som hun over hos sig sidder og bort censurere og så lægger i det her , jeg kan da godt se at i får det ud på den måde men syntes altså ikke at det har meget at gøre i den her tråd ..

Hvorfor laver i ikke en ny tråd om omtalte dame og diskuttere hende der og der kan i så også have jeres mening om hende med ...

Men vi skal lige huske vores egne regler som siger

Citat:
3. Indlæg skrevet i så ubehøvlet vendinger, at vi finder det rigtigst at fjerne det. Vil øjeblikkelig blive fjernet uden at der gives en advarsel.
Sprogbrug og formatering i indlæg skal holdes på et ordentligt niveau. Undgå skældsord, udråbstegn og ord eller sætninger kun med store bogstaver (capslock). Det er IKKE tilladt at kopiere hele eller dele af indlæg fra andre internet debatter ind på K10.
K10 forbeholder sig retten til at moderere indlæg og tråde der strider imod vores intentioner for dette forum. Herunder også indlæg der giver forkerte oplysninger til andre brugere.
Men diskuttere hende det kan man vel godt , om reglerne bliver overskredet ved jeg ikke det må web afgøre.

Lav dog en helt ny tråd hvor man kan debattere hende seriøst.

og lad os få den her tråd tilbage til det den handler om ...
  Besvar med citat