Se enkelt indlæg
Gammel 18-12-2017, 23:48   #325
phhmw
Moderator
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 11.673
Styrke: 33
phhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vej
Mail til Medborgernes Menneskerettighedskommission.

Til

Medborgernes Menneskerettighedskommission.

CC:: offentliggørelse samt udvalgte interessenter



Tak, for Nyhedsbrev Nr. 2017-17 "De helt centrale spørgsmål, som psykiatere aldrig vil svare bindende på"

http://mailchi.mp/2626b70ec48f/nyhedsbrev?e=f146bf33d3

Spændende synspunkter, spændende emne.

Der bliver nævnt:

ETC elektrochok.

Psykofarmaka

Som vigtig information kan jeg oplyse, at netop Elektrochok og indtagelse af psykofarmaka, under tvang, bruges i den sociale sagsbehandling.

I en årrække har den kommunale sagsbehandler, kunne stoppe en patients sygedagpenge, hvis patienten, ikke ønskede at modtage det foreslåede lægefaglige såkaldte “behandlingstilbud”.

De kommunale administrative lægekonsulenter var altid villige til, at fremkomme med slige “behandlingstilbud"

Sygedagpengende blev stoppet, indtil patienten blev mør og presset med manglende forsørgelsesgrundlag for at patienten skulle underlægge sig elektrochok eller indtage foreslåede psykofarmaka blev for stort.

Hvad tror I, patienten i sidste ende valgte?

Ligeledes kunne sagsbehandleren også true patienten med:

Lumbale operationer for diskusprolaps, som med et pennestrøg juristerne, har besluttet fremover er blevet risikofrie.

Ligeledes kunne sagsbehandleren tvinge en borger, med for højt BMI, altså hvis sagsbehandleren vurderede at borgeren var for fed og dermed kunne tvinge denne til at tabe sig.

Disse 4 områder lumbale operationer, indtagelse af psykofarmaka, tabe sig samt elektrochok under tvang og bruges, som et middel til at få syge patienter fastholdt på arbejdsmarkedet.

Folketinget har dog ad 2 gange vedtaget et forbud imod tvang i den sociale sagsbehandling, ad 2 omgange. Først 2 år og siden forlænget i 3 år med ialt 5 år forsøgsvis forbud imod tvang i den sociale sagsbehandling. Frem til juli 2019 og hvad der sker efterfølgende ved ingen endnu.

http://www.ft.dk/samling/20121/almde...33/1288801.pdf

Samt

http://bm.dk/da/Aktuelt/Nyheder/Arki...ehandling.aspx

Denne bizarre form for tvang I den sociale sagsbehandling startede med, at den øverste myndighed Ankestyrelsen udsendte en Principafgørelse 108-13 “Gældende” trods Folketingets forsøgsvise forbud i foreløbig 5 år. https://www.retsinformation.dk/Forms...aspx?id=160588

Andre Principafgørelser tillader denne form for tvang bla om at tabe sig, indtagelse af “lykkepiller” under tvang

Ankestyrelsen er IKKE enig i dette forbud imod tvang i den sociale sagsbehandling trods Folketingets vedtagelse. Det kan patienterne så undre sig over, uden at kunne forstå den manglende retssikkerhed.

Ankestyrelsen:

Citat.: "Det betyder imidlertid ikke, at den sygemeldte kan sige nej til behandling og få udbetalingen af sygedagpenge forlænget i tilfælde, hvor forlængelsesbestemmelserne – evt. på grund af afslaget på behandling – ikke er opfyldt. Hvis der fx ikke kan ske en afklaring af pågældendes arbejdsevne inden for 69 uger efter lovens § 27, stk. 1, nr. 2, kan der ikke forlænges efter denne bestemmelse. Det gælder uanset årsagen til, at afklaringen ikke kan ske, og derfor også, hvis det er, fordi den sygemeldte ikke ønsker lægelig behandling.” Citat slut

Kommunerne forsøger på alle måder, at presse patienterne til de “behandlingstilbud” for at forhindre patienterne i at få bevilget de ydelser, som Folketinget har stillet dem i udsigt, under givne bestemmelser. Kommunerne har dog en anden dagsorden med tvang i den sociale sagsbehandling.

http://docplayer.dk/19114606-Kommune...e-og-syge.html

En 60-årig beton-arbejder med en diskusprolaps er blevet nægtet førtidspension. Dragør Kommune forlanger, at han skal tabe sig. Læs side 22


https://fagbladet3f.dk/temaer/ekstre...-til-operation

Tårnby Kommune har givet en 37-årig mand afslag på fleksjob, fordi han ikke vil lade sig operere i ryggen.

https://www.tvsyd.dk/artikel/vejen-f...de-elektrochok

En kvinde fra Vejen skal leve seks år uden indkomst. Først i 2018 kan hun gå på folkepension.
Vejen kommune vil hverken give hende sygedagpenge eller førtidspension.
Kommunen mener nemlig ikke, at alle muligheder for at behandle hendes kroniske depression er udtømte. Kommunen mener således, at elektrochok er en mulighed.


https://finans.dk/artikel/ECE4563306...ne/?ctxref=ext

Rødovre Kommune har standset en svært deprimeret kvindes sygedagpenge, fordi hun har sagt nej til en behandling, der indeholder elektrochok

https://www.tv2fyn.dk/artikel/kamp-o...-er-uden-maven

Halvdelen af Gittes tarme er uden for maven
En læge på Vejle Sygehus har vurderet, at en operation af Gitte Nielsen er for farlig. Alligevel ser Faaborg-Midtfyn Kommune ikke alle behandlingsmuligheder udtømt. Gitte Nielsen kan derfor ikke få førtidspension.


Nu bliver det spændende hvad der sker efter juli 2019, hvor de forsøgsvise forbud imod tvang i den sociale sagsbehandling stopper eller vi efterfølgende fortsætter med den bizarre tvang i sagsbehandlingen.

Al dokumentation findes her: “Danmark mit fædrelandhttps://www.k10.dk/showthread.php?t=27836

Med venlig hilsen

Peter
phhmw er logget ind nu   Besvar med citat