Se enkelt indlæg
Gammel 01-06-2017, 17:45   #2
KageØre
Lever på K10
 
Tilmeldingsdato: 20-12 2015
Indlæg: 1.322
Styrke: 10
KageØre er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Kanin Se meddelelser
Hej
Jeg er ny her i forrummet og har et par spørgsmål vedr. mit fleksjob, som jeg håber, at der er nogle, der kan svare på.
Jeg har været ansat i mit fleksjob i nu 17 år. Jeg er overenskomstmæssigt ansat ved det offenlige på kontor i staten.
I de 17 år, som jeg har været ansat, har jeg kun fået et løntillæg een gang på ca. 1000 kr./mdr. ellers har jeg ligget på grundlønnen lige siden, jeg startede. Det virker ikke som om, at jeg nogensinde har mulighed for at stige i løn. Hvert år er der løntillæg som deles ud til de medarbejdere, som har gjort et godt stykke arbejde. Min chef roser mig altid til vores samtaler og siger, at jeg har en meget flot produktion, så det er altså ikke der problemet er.
Jeg har spurgt min TR fra HK på arbejdspladsen omkring min løn og hun siger, at jeg må kæmpe om lønnen lige som alle andre. Det er selvfølgelig også fair, men jeg føler, at min chef sylter mig, fordi jeg er fleksjobber.
Jeg overvejer at gå til min fagforening, men er i tvivl, om det er noget jeg kan få noget ud af. Er det rimeligt, at min arbejdsplads fastholder mig i min grundløn til jeg går på pension? Jeg er kun i starten af 40'erne, så har mange år tilbage på arbejdsmarkedet......
Det er dit eget ansvar at forhandle en rimelig løn og ikke snyde dig selv.
Sekundært er det tillidsrepræsentantens opgave at sikre en ligelig og retfærdig fordeling af tillæg mellem medarbejderne.
KageØre er ikke logget ind   Besvar med citat