Se enkelt indlæg
Gammel 22-12-2016, 20:09   #8
Nørd
Lever på K10
 
Tilmeldingsdato: 23-11 2014
Indlæg: 1.079
Styrke: 11
Nørd er ny på vejen
Du bør nok tænke dig godt om inden du begynder på noget så drastisk.

Du bør overveje hvor meget det betyder for dig.
Betyder det så meget at du overvejer at finde et andet job ?
Hvis nej, så skal du jo kunne holde ud at være på skolen efter at artiklen er offentliggjort, at gå til pressen vil nok ikke falde i god jord hos ledelsen.

Hvis du godt kunne overveje et andet job, så kommer det an på om du er på ny eller gammel ordning, hvis du er på den gamle ordning så tænk lige over at du kommer under den nye flexjob ordning hvis du skifter job.
Prøv at gå ind på denne beregner http://www.fleks.nu/beregner og skriv dit timeantal og timelønnen inden for dit fag og beregn din kommende løn i et nyt job, beregneren er ikke helt præcis men vil kunne give dig en nogenlunde ide om din kommende løn, jeg vil gætte på at du får en kraftig lønnedgang ved et skift fra gammel ordning til ny.

Jeg ved at du føler dig misbrugt og det bliver du vel også, men alternativet er bare ikke nødvendigvis bedre.

Hvis du har været inde og tale med en faglig medarbejder i fagforeningen som heller ikke kan hjælpe dig, så kan du som et sidste desperat forsøg prøve spørge din kontaktperson hos kommunen om han/hun kan kontakte din chef og oplyse at flexjobbere skal have overenskomstmæssig løn.
Men ellers er du vel ude i beslutningen om at du enten må finde dig et andet job eller slå det ud af hovedet, for ellers risikerer du at blive skør
Nørd er ikke logget ind   Besvar med citat