Se enkelt indlæg
Gammel 10-10-2016, 10:06   #10
BSR
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 24-12 2011
Lokation: Herning
Alder: 48
Indlæg: 101
Styrke: 13
BSR er ny på vejen
Jeg er igen kommet dertil hvor jeg tænker der MÅ findes en løsning på at drive egen virksomhed.

Vi tør ikke åbne i mit mands navn da han i så fald står skidt hvis han bliver fyret fra sit job og ud over det så tænker jeg også at der skal tjenes endnu flere penge i virksomheden hvis der skal ansættes en (mig) frem for et enkeltmands. er det ikke rigtig forstået? jeg har læst et sted at man skal ligge 30% oveni hvis man ansætter en.

Jeg var selvstændig i årerne op til mint sygdomsudbrud men pgs sygdom måtte jeg lukke. dette skete 5 år før jeg fik fleks så det kan vel ikke gå ind under den regel om at jeg har været selvstændig og derfor må forsætte? jeg lukkede det helt ned.

Min udfordring i at være ansat er at jeg skal passe ind i et skema med en mase andre, det er ikke særlig fleksibelt. jeg er lærer og vejleder og tænker at hvis jeg selv står med planlægningen så vil det lette mig meget. ofte må jeg g på kompromis med mine skånehensyn for at "få tingene til at gå op" det tager en del på mine kræfter derfor bliver jeg ved med at tænker selvstændig.

Har I nogle gode råd? og hvad gør I? der må være andre der også er plaget af "arbejdstiden skal passesind" jeg er meget i tvivl om det giver en del udgifter at starte op i en anden navn fordi jeg så skal ansættes der, er der nogen der ved noget om det?

Jeg har læste en del rundt på siden i dag og jeg synes det er SÅ fedt der findes dette netværk. selvom jeg ikke selv kan bidrage med erfaringer endnu.
BSR er ikke logget ind   Besvar med citat