Se enkelt indlæg
Gammel 03-07-2016, 10:31   #12
Vovse
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-03 2010
Lokation: Sjælland
Indlæg: 9.664
Styrke: 26
Vovse er fast beboer på K10Vovse er fast beboer på K10Vovse er fast beboer på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af vasen Se meddelelser
Der er jo heldigvis folk herinde, som er gode til at tyde lovtekster og så ville det være rart, hvis de udover link, forsøger at sige hvordan de mener loven skal forstås.
Det har du helt ret i, men igen skal vi huske, at brugerne på K10 er helt almindelige mennesker, som dig selv. En bruger kan måske huske, at have set en lov der omhandler det du efterlyser, og finder den til dig og lægger et link, men vedkommende er måske ikke bedre til, at tolke loven end du selv. Eller også er brugeren så smerteplaget, at h*n ikke formår at formulere et fornuftigt svar.

Citat:
Oprindeligt indsendt af vasen Se meddelelser
Jeg gemmer mig jo også selv bag et fjollet navn, så det er ligeså meget kritik af mig selv, som jo bunder i angsten for myndighederne.
Det er trist, at vi borgere, skal være så bange for myndighederne at det er nødvendigt.
For mit vedkommende er det ikke længere frygten for kommunen der gør, at jeg værner om min anonymitet.
Jeg færdes i flere forskellige sammenhænge, og jeg gider ikke, at skulle forsvare mine indlæg på nettet overfor mennesker, jeg møder i en helt anden sammenhæng.

Hvis man brugte sit rigtige navn på K10, så ville der også være en reel risiko for, at de skarpeste brugere ville blive kontaktet af mennesker, som har læst deres svar på K10, og som ønsker deres hjælp.

Jeg kan ikke se, at det er et problem, at vi bruger nick's istedet for vores rigtige navne, hvis man ønsker at udveksle oplysninger af mere privat karakter kan man jo gøre det i pb eller mail.
Det er mit indtryk, at flere mennesker gennem årene har fundet hinanden via fora på nettet, til trods for anonymiteten
__________________
"Lediggang som saadan er ingenlunde Roden til alt Ondt, tværtimod, den er et sandt guddommeligt Liv, naar man ikke keder sig"

Søren Aabye Kierkegaard (5. maj 1813 - 11. november 1855), dansk teolog, filosof og psykolog.
Vovse er ikke logget ind   Besvar med citat