Se enkelt indlæg
Gammel 13-08-2015, 23:02   #5
lobj
LOBJ
 
lobjs avatar
 
Tilmeldingsdato: 13-08 2015
Alder: 36
Indlæg: 10
Styrke: 9
lobj er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Mikey Se meddelelser
Når du ønsker at sagsøge kommunen, ligger den mest til højrebenet hvis Ankestyrelsen har givet medhold i at du var berettiget til førtidspension da du fyldte 18 år. Når Ankestyrelsen ikke har givet dig medhold, hvad har Ankestyrelsen så skrevet til dig/den private socialrådgiver i deres svar?
Det er desværre ikke en sag som er lige til højrebenet, men som egentlig ligger til min fordel, ifølge en del fagpersoner.
Som sagt har jeg ikke selv kørt denne sag, men nedenstående er hvad der står i et referat:

15. januar 2015 afslår Ankestyrelsen at genoptage sagen med henvisning til principafgørelse P-29-04, hvor kommunalbestyrelsen har ret til at træffe en anden afgørelse om førtidspension end den, som kommunens sagsbehandler havde indstillet til.

Det er vores opfattelse, at principafgørelsen ikke kan anvendes, da problematikken er en ganske anden, nemlig hvorvidt T. kommune af egen drift skulle have taget stilling til – og tilkendt Louise FØP ved det 18. år. De varetog og udbetalte hendes forsørgelse og burde have handlet, hvorefter de kunne have taget stilling til et krav mod andre kommuner for denne udbetaling.
Af sagens akter er der ingen tvivl om, at Louise var berettiget til FØP ved det 18. år.
lobj er ikke logget ind   Besvar med citat