Se enkelt indlæg
Gammel 04-08-2015, 20:56   #4
Eln
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 18-05 2014
Indlæg: 151
Styrke: 10
Eln er ny på vejen
Hej,

Tak fordi i var så hurtigt til at hjælpe.

I kliniskfuntipns vurdering står der klart at " ... Sygdom er nu i en kronisk stationære fase, hvor der ikke er mulighed for yderligere eller anden behandling til at kunne ændre til en evt.bedring i x tilstand og dermed i hendes funktionsevne, i en grad så x vil kunne deltage i arbejdsmarkedsrelaterende foranstaltninger. Sygdomen er kronisk og stationær. Stationær tidspunktet for mere end et år siden iflg.lægeattest...
X kroniske smertelidekse er med til at vedligholde og yderlige kronificerede tilstanden."

Lægeattest 265 nyt.
"....x har sværtgrad af PTSD på baggrund af svært kronisk smertetilstand med angst og depressive symtomer.har været hos flere psykiater der ikke finder muligheder for bedring eller yderligere behandlingsmuligheder.
X har fibromyalgi af betydelig sværtgrad, polyartrose og deraf kroniske indvaliderende smertetilstand.
X har Hypertension, svært at behandler grundet kronisk stress og smertertilstand.
X blev indlagt akut i 2014 på neurologisk med apopleksi, bevis via senere MRScanning.
... Det vil være skadeligt for x hvis skal sendes ud i ny arbejdsprøvninger/ revalidering har svært PTSD, svært regulerbare blodtryk og cerebraliskemisk infarkt( apopleksi).
Der er øjet risiko for både forværring af PTSD samt risiko for yderligere forværring i blodtrykket og risiko for blodpropper.
X er ikke i stand til at varetage et job på det ordinære arbejdsmarked eller fleks eller skånejob og der er ikke udsigt til nogen bedring.

Tilstandenhar været stationær nok gennem nogle år. Der er ingen udsigt til bedring. Der er ikke yderligere udretningsmuligheder. Der er ingen behandlingsmuligheder."

Ud fra de sidste nyt attester, har jeg to REVA vurderinger hvor bl. På det sidste er det taksonomi ( ergoterapeutvurdering i eget hus.
Der er også vurderet at jeg har nul arbejdsevne på grund af fysiske og psykiske varige stationære og kroniske sygdom.
Derfor blev jeg sidste år sat på minimum et år ressourceforløb.
Nu har jeg været på ressourceforløb et år men min tilstand blev forværret yderlige, og sagsbehandler kunne ikke sende mig videre til praktik fordi speciallæge har sendt attest hvor der skriver han at tilstanden er alvorligt blevet dårligt.

Jeg har læst frem og tilbage også i loven hvor der står at hvis der er dokumenteret at arbejdsevnen kan ikke udvikles pga.alvorlige kroniske tilstand så skal stadigvæk få godkendes uden at man er sendt i arbejdspruvninger eller ressourceforløb.
Så jeg er ret forvirret ang. Ressourceforløb et år nu og arbejdsevnevurdering.
Når lægeattester viser anden jeg ved det ikke.
Jeg vil meget gerne have et svar om det efter i har læst det.
Tak igen for hjælpen. ELN.
Eln er ikke logget ind   Besvar med citat