Se enkelt indlæg
Gammel 11-12-2014, 19:23   #3
phhmw
Moderator
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 11.809
Styrke: 33
phhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vej
Det skal nok gå.....

http://www.lev.dk/nyheder/2014/decem...n-paa-vej.aspx

En læser skriver:

jeg har modtaget følgende fra folketingsmedlem Karen Klindt som har undersøgt den rette sammenhæng og her er hendes svar.

Klageadgangen udvides faktisk
Man mister ikke retten til at søge om forskellige ydelser og at klage over evt. afslag på de ydelser, der søges om. Således vil en borger også fremadrettet kunne søge om fx beskyttet beskæftigelse og aktivitets- og samværstilbud og klage til Ankestyrelsen, såfremt kommunen giver afslag.

Med forslaget får Ankestyrelsen endvidere bedre muligheder for at vurdere, om den foreslåede indsats matcher borgerens behov. Situationen i dag er den, at Ankestyrelsen alene skal se på, om borgeren er berettiget til den ydelse, som borgeren har fået afslag på. Med de kommende ændringer vil Ankestyrelsen fremover ikke være begrænset i sin prøvelse i forbindelse med en klage, men skal se på hele viften af tilbud. Klageinstansen skal med andre ord vurdere, om borgerens samlede behov for hjælp er imødekommet med afgørelsen. Det vil sige, om kommunen har foretaget en helhedsvurdering af borgerens behov. Ankestyrelsens vurdering vil blive understøttet af, at kommunen både skal have foretaget en udredning af borgeren og have udarbejdet en handleplan med mål for indsatsen.

hvad for en udlægning passer ?


Det vil sige, at nu får vi også Ankestyrelsen til at sagsbehandle, sammen med SB, Sundhedskoordinator, Medlemmer af Rehabiliteringsteam, Klinisk Funktion, pedeller, politikere og andre.

Det skal nok gå....

Hvis bare Ankestyrelsen kunne vedtage Principafgørelse, ankeafgørelser iht den gældende lovgivning, således at de ressourcestærke borgere i stort antal, ikke vandt så mange civilretslige sager, så ville meget være nået.

Peter

PS. Hvor er LO, fagforeninger og især de unge mennesker henne. VÅGN op... det er Jer der skal leve med dette vanvid.

Sidst redigeret af phhmw; 11-12-2014 kl. 19:29.
phhmw er ikke logget ind   Besvar med citat