Se enkelt indlæg
Gammel 01-11-2014, 01:41   #7
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Jaaaa, det er da helt vildt hvad der findes på

Og nu har jeg fået sat blus under BVC'en, og den er GODT NOK god!!

De første 10-15 hiv smagte ualmindelig fælt - den velkendte klamme smag, som man også kan være uheldig at få med CE4 og Iclear 30 og 30S - men nu begynder den at blive bedre og bedre for hvert sug.....og jo mere ren smagen bliver, jo mere begejstret bliver jeg!! DEN ER VIRKELIG KANON!!

Tror det er første gang jeg nogen sinde har dampet på noget, der i den grad giver følelsen af en smøg - samme sug, samme halskrads - der er bare ét eller andet over den, der giver én en følelse af, at man for første gang har fået en smøg i noget der ligner evigheder. Det er aldrig noget jeg har tænkt over før, eller er noget jeg har savnet. Men nu når jeg sidder og damper den, minder den så meget om en smøg, at jeg først nu husker følelsen af at ryge!! Den må være kanon for begyndere, for forskellen er virkelig minimal!
Og den må være overraskende for garvede dampere, for man kommer pludselig i tanke om noget, man ikke har fået siden man begyndte at dampe, og som bare er helt fantastisk....og lige nu sidder jeg med følelsen af, at jeg ikke vil kunne undvære en BVC i mit sortiment, så jeg er SÅ glad for, at jeg bare kastede mig ud i det, og købte den!
Nu bliver det spændende hvor længe den så holder, de fleste siger/skriver at den holder i minimum 6 uger, og flere er på 8 uge. Så jeg har en forventning om, at den vil holde som en Iclear 30.

Ved så ikke, om den kan måle sig med noget af det du selv laver, Web. Men for os tank-mennesker, er den virkelig god! Eller bedre end god

Glæder mig til at få dampet denne tank færdig - jeg har kommet vanilje i og drømmer bare om at få afprøvet min lakridsvæske i tanken - dumt jeg ikke startede med lakrids, da det jo er min favoritvæske. Men vaniljen stod så belejligt på bordet

Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat