Se enkelt indlæg
Gammel 23-09-2014, 20:11   #2
gisne
Har ikke tid til andet end K10
 
gisnes avatar
 
Tilmeldingsdato: 25-10 2012
Lokation: Horsens Komune
Indlæg: 2.113
Styrke: 15
gisne er ved at flytte ind på K10gisne er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af mukke Se meddelelser
Undskyld, jeg blander mig, men hvad er "klinisk funktion" for et sted? Hvad foregår der? Gælder det både fysisk og psykisk funktion?
Klinisk funktion er en enhed under Regionerne (altså der er mindst en i hver region) som jobcenterne ifølge loven skal bruge ifht rehabiliterings team.

Det er her de skal indhente speciallæge udtalelser, så fremt de mener at der mangler nogle.

Men de kan også bede klinisk funktion om at samle ens sag og skabe overblik fx. Ved lange komplicerede sager eller flere diagnoser som spiller ind.

De kan også komme med forslag til indhold i ressourceforlæb eller udtale sig om der overhovedet findes er behandlings eller udviklingsmuligheder.

Den læge som medvirker ved rehabiliterings team møderne kommerogså fra klinisk funktion, men er ikke den læge som evt. Har undersøgt en/ samlet ens sag.

Klinisk funktion har ofte sine egne speciallæger fx. Samfundsmediciner, gigtlæger, psykologer, socialrådgivere m.v ansat

Du kan læse mere om lovgivningen ifht klinisk funktion her: https://www.retsinformation.dk/Forms...aspx?id=164129

Jeg tror aldrig at min egen sag var blevet afsluttet uden Klinisk funktion. De lavede en rigtig god rapport, hvor de samlede op på de forskellige speciallægepapirer der var og konkluderede "ingen behandlings - eller udviklingsmuligheder" og så havde rehabiliterings teamet ingen anden mulighed end at indstille mig til pension efter paragraf 18.
__________________
Er på K10 pga fysisk arbejdsskade i ryg/skulder. Indstillet af rehabiliteringsteam til førtidspension uden ressourceforløb. Tilkendt førtidspension med virkning pr. 1. april 2014.
gisne er ikke logget ind   Besvar med citat