Se enkelt indlæg
Gammel 21-06-2014, 18:23   #2
phhmw
Moderator
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 11.821
Styrke: 33
phhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vej
Du bestemmer hvilken bil du vil kører i..

Kære Poco.

..... men den skal opfylde de krav, som der bliver vurderet efter. Både af kommunen, påtegninger i kørekort efter en event Vejledende køreprøve samt politi/embedslægen, Sundhedsstyrelsen.

Naturligvis skal du selv betale, hvad der ligger over den max betaling kommunen yder. Så køb du dig en RR hvis du lyster og har økonomi dertil.

Love og regler på netop dette område er politikerne ikke så ivrige efter at reformerer, så de regler vi har indsamlet er gældende. Start bagfra i denne tråd.

http://www.k10.dk/showthread.php?t=4...ight=Stoktofte

Så før du går i gang med en ansøgning anbefales at du kender reglerne.

Før du sender din ansøgning skal du kende din sagsbehandlingsfrist, som du finder på din kommunes hjemmeside, hvis ellers din kommune overholder lovgivningen.
http://www.k10.dk/index.php?pageid=svarfrister_kommuner

Hvis du har problemer med kulde, har du mulighed for bla at søge om varmefyr, dog uden fjernbetjening, som der ikke ydes hjælp til.

Du skal også vide, at hvis du ansøger om invalidebil iht §114 så er der "klister" på, derhen at hvis der går afgørelser imod dig, så kan du ikke trække din ansøgning tilbage.

Eksempelvis, hvis du har bil i forvejen med alm gear og du så bliver stillet med krav om du skal kører bil med automatgear, som skal påtegnes i dit kørekort, kan du ikke fremover kører i din gamle bil, hvis du får afslag fra kommunen.

Det "nye" i forbindelse med invalidebil er at det er særdeles svært at få bevilget invalide- og trivselsbil i dag.

Hilsen Peter

Sidst redigeret af phhmw; 21-06-2014 kl. 22:09.
phhmw er logget ind nu   Besvar med citat