Se enkelt indlæg
Gammel 19-05-2014, 04:19   #5
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
Citat:
Amerikansk AI-specialist: Læger og advokaters nye kolleger har kunstig intelligens

Udviklingen inden for kunstig intelligens (AI) accelererer eksponentielt, og de smarte computersystemer er begyndt at sætte sig i kontorstole, der tidligere var forbeholdt højtkvalificerede og specialiserede medarbejdere.
...
Felter som radiologi, juridisk dokumentsøgning, medicinsk sygdomsevaluering og journalistik har alle set AI-systemer udføre opgaver lige så godt som – og nogle gange bedre og hurtigere – end deres menneskelige kolleger, fortæller Neil Jacobstein.
...
En nylig undersøgelse fra Martin-instituttet på Oxford University viste, at omkring 50 millioner amerikaneres arbejde helt eller delvist vil kunne håndteres af AI-software inden for de kommende 20 år. Tallet svarer til mere end 40 procent af alle beskæftigede amerikanere. I løbet af de næste 10 til 15 år vil mange virksomheder og organisationer med andre ord erstatte dele af arbejdsstyrken med AI-software.
...
Et andet sted, hvor AI kunne være brugbart, er i den amerikanske kongres. Den træffer undertiden beslutninger, der ikke er baseret på evidens og fakta. Hvis vi tilføjede et godt udformet AI-system, der kunne kontrollere fremførte argumenter og påstande og producere modargumenter, ville vi måske kunne gøre den politiske beslutningsproces mere evidensbaset.
Kilde: http://ing.dk/artikel/amerikansk-ai-...lligens-168282


Ja ... det bliver jo interessant at se, hvad Lægeforeningen og DJØF'erne siger til den udvikling ;-)

Omvendt, så bruger vi allerede i dag rigtig meget computerkraft til at analysere data fra fx en DNA-sekventering, robotter kan selv tage blodprøver osv. :-)


Inden I ser jer om, så låner I bare en robot-hjemmehjælp på kommunens hjælpemiddelcentral eller køber den selv ... så kan den både vaske op, vaske, stryge lægge vasketøjet sammen, rede seng, støvsuge, handle ind og meget andet ;-)

Og FOA's Dennis Kristensen kan godt begynde at bestille ferierejserne til flertallet af sine medlemmer ...
Citat:
Selvkørende støvsugere, automatiske toiletter, terapeutiske robot-dyr og videokonferenceskærme. Robotterne er for alvor blevet sluppet løs i ældreplejen, og nyeste medlem af den velfærdsteknologiske familie er en badekabine, der klarer kropsvask fra top til tå - i princippet lidt ligesom en bilvask.
Kilde: http://www.bt.dk/danmark/her-er-den-...ke-aeldre-vask
__________________
.
Jocelyn Pook – Hell, Fire And Damnation + Masked Ball: http://www.youtube.com/watch?v=9QEG2Mk184A

BTW: Er du kvik, så er løsningen her: https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat