Se enkelt indlæg
Gammel 09-05-2014, 02:52   #4
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
Tak til både Peter og Web for interessen og kommentarerne :-)


Nu er der jo mange lag i de magtstrukturer, der gennemsyre vort land og resten af verden.

Man kan sige det er lidt som et "pyramidespil" ... nederst er gælds- og produktionsslaverne i fedtefadet for at slæbe/skabe værdi til det næste led og så fremdeles ... i en form for moderne lensvæsen ...

Og det er klart, at jo mere værdi der skal sendes opad i systemet, des mere pres bliver, der på de nederste led i pyramiden.

Godsejere, proprietære, mindre bønder og husmænd har igennem mange år været lokket ind og blevet afhængig af finanskartellernes lånekapital ... det har igennem tiderne væltet en del produktionsbrug og resten har i varierende grad været desperate med kun næsen lige over vandskorpen.

Desperate mennesker gør desperate ting ... og således er begrebet "vækstfremmer" sivet ind i produktionsmiljøerne for at optimere produktionsafkastet og dermed nedbringe desperationen.


Swap lån er også et af de instrumenter visse finansinstitutioner har anvendt til at malke kapital ud af landbruget ... med desperate landmænd til følge.

Tilsyn, finansielle "lokke- og malkemaskiner", landmændene selv, forbrugerne, producenterne af farmaka osv er alle aktører i det spil, der handler om at profitoptimere landbrugsproduktionen - og samspillet aktørerne imellem og MRSA skal således forstås i en overordnet politisk-økonomisk kontekst, der helt overordnet handler om at spille pyramidespillet med folkets sundhed som gidsel.
__________________
.
Jocelyn Pook – Hell, Fire And Damnation + Masked Ball: http://www.youtube.com/watch?v=9QEG2Mk184A

BTW: Er du kvik, så er løsningen her: https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat