Se enkelt indlæg
Gammel 26-02-2014, 11:53   #15
Andrew
Ved at vænne sig til K10
 
Andrews avatar
 
Tilmeldingsdato: 30-01 2014
Lokation: https://t.me/pump_upp
Indlæg: 20
Styrke: 11
Andrew er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Cykeltyv Se meddelelser
Underret pressen om at der vil blive ingivet anmeldelse den og den dag og sørg for at politiet bliver gjort bekendt med pressens kendskab til sagen.

At jeg personligt aldrig ville turde er så en anden sag, men nu er sagen jo ikke min, og du spørger til hvordan man kan råbe dem op.
Pressen virker til at være mere eller mindre uinteresserede, men jeg giver dem naturligvis besked. Man kan jo hurtigt komme til at lyde som en der bare "piver" over dårlig behandling, men jeg er klar på at gå hele vejen efter hvad Gladsaxe har gjort ved mig. Nu har de brugt 4 år på at lyve om hvad de har gjort, så det er på tide at tingene kommer frem.

Jeg kan forestille mig at der er andre der har haft lignede sager, men som for længst har givet op.

Som sagt så ligger der mere i denne sag, fx. har jeg efter at jeg har klaget fået at vide at jeg har været i revalidering ved Gladsaxe, samt fået en afrapporterings rapport fra denne, på trods af at jeg ikke har været det (eller fået de ekstra penge for at være i revalidering). Så jeg tror at nogen høster penge i Gladsaxe på at lave fusk med papirerne, men det vil jeg lade andre grave i
__________________
https://t.me/pump_upp
Andrew er ikke logget ind   Besvar med citat