Se enkelt indlæg
Gammel 13-02-2014, 01:42   #9
Mikey
Elsker at være her på K10
 
Tilmeldingsdato: 12-02 2014
Indlæg: 97
Styrke: 11
Mikey er ny på vejen
Ja, der fulgte også en tekst med

Det er ikke hvorvidt rehabiliteringsteamet indstiller til selve mødet eller noget tid efter vi spekulerer i - det er mere den tekst som står på sundhed.dk som ikke lyder så retningvisende mht kommunen skal træffe afgørelse umiddelbart efter indstillingen (ved ansøgning på foreliggende grundlag) - Det sundhed.dk skriver står i kontrast til:

§ 17. Stk. 2. Personer, som ønsker, at kommunalbestyrelsen alene tager stilling til spørgsmålet om førtidspension, kan anmode herom. I sådanne tilfælde forelægges sagen på det foreliggende dokumentationsgrundlag for kommunens rehabiliteringsteam. Kommunalbestyrelsen træffer umiddelbart efter rehabiliteringsteamets indstilling i sagen afgørelse om, at sagen på det foreliggende dokumentationsgrundlag overgår til behandling efter reglerne om førtidspension.

Så her den sene nattetime må jeg gå udfra at det der ikke er uddybet på sundhed.dk er, at der menes at der skal træffes afgørelse umiddelbart efter indstillingen, om at sagen skal overgå til behandling efter reglerne om førtidspension. Trods sundhed.dk skriver at kommunen træffer endelig afgørelse efter indstillingen... men det må bero på en misforståelse, eller...?!
Mikey er ikke logget ind   Besvar med citat