Se enkelt indlæg
Gammel 08-02-2014, 01:47   #62
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
Citat:
Oprindeligt indsendt af gonda Se meddelelser
Bare tanken om muligheden for overvågning får os ( enkeltpersoner, stater og virksomheder) til ændre vores måde at være på.
I denne kontekst vil vi f.eks. være tilbageholdende med hvad vi skriver på facebook.
De kalder det vist for: selvjustits ... :-)


Citat:
De har jo selv sagt: vi holder øje med jer.
Jahda ... men der er sikkert også nogen der holder øje med dem?


Citat:
Og vi kan ikke stille noget op
Det kommer jo lidt an på, hvem "vi" er ;-)


Forestil dig, at man under WW2 skulle kæmpe med nutidens kryptografi, eller at nutiden skal kæmpe med teknikker, der overgår hvad man aktuelt formår.


Forestil dig, at man har en non pseudo tilfældig bit stream på 5x10²³ bps ... moduleret med den egentlige information og med øjeblikkelig overførelse fra den ene ende af galaksen til den anden og en evt. aflytning ville afsløre sig selv (ved at ændre på bit stream'en) ... statsautoriserede kratluskere ville ikke engang vide, hvad de skulle lede efter for at detektere signalet og vidste de det, så ville de alligevel ikke kunne procesbehandle trafikken ... endnu mindre IRT ... det er sikkert derfor statsautoriserede kratluskere har så fan*ens travlt med via traditionel telekommunikation og Internet at spionere på gamle kællinger og børnehavebørn ... de kan sq ikke andet ... og så ryger der en statsminister, to eller tre med i fangsten ... men hvad fan*en ... de typer er vel lidt i samme kategori som gamle kællinger og børnehavebørn ... og det giver i det mindste bonus på lønkontoen at lave den slags idiotarbejde og en (pseudo)følelse af, at der bliver udrettet noget STORT ... måske kommer der også på et tidspunkt lidt "kors, bånd & stjerne på" CV'et ... og at rode rundt i andres digitale l*rt er bare det bedste af det bedste enhver kratlusker kan drømme om ... og så har man jo også nem adgang til opskriften på Coca Cola og kan derfor brygge sin egen baljefuld derhjemme i bryggerset :-)


Planter vi begge ben i nutidens teknologiske formåen, så handler det om det man kunne kalde en: "trusted computing platform" krydret af med noget trusted kryptografi på transmitterede data ... det vil i en vis grad betydelig besværliggøre remote angreb med aflytning for øje.

Arbejder man tilmed politisk for at skabe rammer, der sikre demokratiet og demokratiske rettigheder, så har man i hvert fald et udgangspunkt, der er en del bedre end blot at sidde på hænderne :-)

For at få det bedste resultat skal man selvf. helst kende "fjenden" ... og det gerne "indefra" ... eller i det mindste have evnen til at sætte sig i "fjendens" sted ... så demente bedstemor på det lokale plejehjem er nok ikke lige en bedste i branchen ;-)
__________________
.
Jocelyn Pook – Hell, Fire And Damnation + Masked Ball: http://www.youtube.com/watch?v=9QEG2Mk184A

BTW: Er du kvik, så er løsningen her: https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat