Emner: Ny Reform
Se enkelt indlæg
Gammel 08-01-2014, 23:24   #5
lotchen
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 10-09 2013
Indlæg: 10
Styrke: 11
lotchen er ny på vejen
Tak til dig for svar Pip!

Du har ret - kom igennem til ydelsesservice, som ikke kan sige mere om hvad vi kommer til at få, men kun, at vi bliver ramt. Beregneren kan heller ikke rigtig bruges når det er en på ledighedsydelse, der skal forsørge, men kan give et tilnærmelsesvist svar.
Nu har vi i det mindste fået skriftlig bekræftelse på at de har modtaget erklæringen, så vi ikke ender med en bøde pga deres travlhed/sjusk eller fejl fra Post Danmarks side.

Og ja - det er dejligt, at der også er goder som øget boligsikring, så må vi være tålmodige og vente og se hvad der kommer til at stå på udbetalingen. Desværre er vi i den situation at som gravide med diagnose bliver de vildeste ting vendt til et spørgsmål om egnethed i forhold til vores evne til at blive forældre og vi er desværre blevet bekræftet i, at for at få et ben til jorden er vi nødt til at være mere forberedt på ALT hvad fremtiden måtte byde, end det forventes af nogen "alm" forælder .. Det er ikke helt let at forsvare sig overfor en "anklage" om, at man kunne risikere at få fødselsdepression fordi, man har haft en svær opvækst og derfor er i en risikogruppe .. en af de hypoteser, der blir holdt op foran mig som noget der taler mod min egnethed som mor.

Lyse tanker til jer derude!
lotchen er ikke logget ind   Besvar med citat