Se enkelt indlæg
Gammel 03-01-2014, 01:21   #38
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
Citat:
Oprindeligt indsendt af L.S. Se meddelelser
jeg vil da rigtig gerne vide mere om, hvor man får disse to nyttige ting - og noget konsulentbistand til optimering og bedst udnyttelse af produkterne -

da du indikerer med udtalelsen:
"Men konsum malkekvæget aner ikke engang, at de muligheder er inden for umiddelbar rækkevide og kan/bør efterspørges",
at du ved noget/mere om det?
Fik lige rodet et par link frem, som man kan kikke på og lade sig inspirere af ... om ikke andet, så er det i den retning man skal tænke sig løsninger.

http://www.kosagi.com/w/index.php?ti...vena_Main_Page

http://www.bunniestudios.com/blog/?p=2686
http://www.bunniestudios.com/blog/?p=3265

Om det er fuldt gennemført, det er så en anden sag, som må stå for en nøjer undersøgelse rundt omkring hos folk med indsigt og interesse i sagen.

Endelig kan man bare købe sig en headless Soekris hw box og installere Ubuntu eller FreeBSD ind på den, hvis man ellers har de fornødne færdigheder til det ;-)

(jeg tænker, at der sikkert findes færdige images, som man kan lægge på et Compact/SD card som smides i boxen)


Men bare det, at man rydder sin almindelige blærbare og smider et alternativt open source styresystem som fx Ubuntu ind på den er jo en start i processen med at frigøre sig fra produkter, der "ringer hjem" i tide og utide med sladder om, hvad brugeren foretager sig inden for bla. forskning, patentansøgninger og privatliv.


Målet på sigt må overordnet bla. være: 1) kontrol med anvendt open hardware + 2) kontrol med anvendt open software ... herefter 3) kan man forsøge at sikre sig, at endpoints ikke kompromitteres af 3. part og endelig 4) kan man indlægge en heftig kryptering som platform for transmitteret trafik på usikre links.

Nu skal man så være klar over, at man er op imod et ca. 52 billioner dollars budget og nogle af verdens bedste cryptographers ... så det er ret meget op ad bakke.


MEN Snowden påstår, at (god) kryptografering virker ... så hvis al trafik på transit imellem to sikrede endpoints sættes op med maximal krypteringsstyrke, så bliver der noget at se til for de overvågningsliderlige kratluskere :-)

En vinkel er at man tillige bør tænke i stor volumen ... ud fra betragtningen: er det 1 enheds kryptering, der skal knækkes, tager det: X CPU cycles over t tidsenheder ... hvis det er 30 milliarder enheders kryptering, der skal knækkes tager det: 30 milliarder * X CPU cycles over t * 30 milliarder tidsenheder og hvis man så tillige fylder godt op med en masse junk trafik og misinformation ... så bliver der igen nok lidt (ekstra) at se til hos de overvågningsliderlige kratluskere :-)


Har man adgang til fremtidens datatransport- & krypteringsteknikker, bliver det yderlig en noget sej nød at knække for de overvågningsliderlige kratluskere :-)

Et bud i den kategori er fx, at bruge Quantum Entanglement princippet til at flytte information/bits, hvor et særafsnit af den historie er: Quantum Crypto systemer ... der er fungerende i praksis ... men pt. ikke er nemt tilgængelig for almindelige mennesker.


Konklusionen er, at mulighederne er tilstede, det handler blot om at få dem rendyrket og udbredt til masserne ... der netop er en væsentlig del af målet for de overvågningsliderlige kratluskeres udemokratiske og lovbrydelig virke.


MobilPhone:
--------------
Vil man i første runde blot lidt uden om fx Googles favn på Android mobilen, så kan man kikke ind her: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...roid_firmwares

Det kræver at den pgl. hardware lader sig manipulere til at æde et alternativt system og en del bruger og har haft held med CyanogenMod ... MEN CyanogenMod projektet har lige fået mange millioner fra en "Rig Onkel" til at udvikle en "business model" ... så om klokken er faldet i slag hos dem, det er spørgsmålet ...

Citat:
Oprindeligt indsendt af Webmaster Se meddelelser
Men overvågningen vil går fremad og ikke tilbage...mere ikke mindre....jeg har jeg slet ikke fantasi til at forstille mig at den kunne gå tilbage..
De overvågningsliderlige kratluskere skal i så fald "udsultes" økonomisk ... men der er nok for mange "arbejdspladser" i udemokratisk og lovbrydelig kratluskeri til at det sker ...
__________________
.
Jocelyn Pook – Hell, Fire And Damnation + Masked Ball: http://www.youtube.com/watch?v=9QEG2Mk184A

BTW: Er du kvik, så er løsningen her: https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat