Se enkelt indlæg
Gammel 08-12-2013, 20:05   #2
phhmw
Moderator
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 11.638
Styrke: 33
phhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vej
For mig personligt vendte retorikken....

Kære Frida.

Da tidligere socialminister Eva Kjer Hansen, V "kom til" at udtrykke det alle Venstre folk ønsker, et samfund med forskelle som er sundt for udviklingen.

Statsminister Anders Fogh, V kunne naturligvis ikke leve med de udtalelser, da han var i gang med at sidde i rundkreds med børnehavebørn og "klappe kage" og i gang med at overbevise, især, de danske kvinder at Venstre var et midterparti.

Eva Kjer Hansen, V blev fyret og sat på plads, fordi hun ødelagde Anders Fogh`s planer med at bibeholde magten. Den danske befolkning accepterer skuespillet, som kunne fortsætte.

Så dukkede en borgmester op, også fra Venstre, Carsten Kissmeyer, V Ikast-Brande kommune, med noget bizarre udtalelser om at børn og unger der var bevilget specialundervisning var "Gøgeunge-agtige"

Udover dette ønskede han til debat om vi ikke kunne samle Danmarks 100 mest destruktive handicappede eet sted, da de var særdeles kostbare at have anbragt på den måde samfundet havde besluttet. Med personopdækning 24 timer/døgnet med socialpædagoger.

Her kunne vi i fremtiden samle disse svært handicappede et sted. og så få een psykiater til at medicinerer dem til passivitet, således at vi kun skulle bekoste nogle få socialpædagoger.

http://www.handicap.dk/lokalt/vordin...de-lober-lobsk

"Borgmesteren i Ikast-Brande, Carsten Kissmeyer (V), har i flere sammenhænge, gjort sig til talsmand for, at man da må kunne bruge mere magt og mere medicin over for mennesker med handicap for at få udgifterne ned. Og tilsyneladende er KL’s formand, Jan Trøjborg (S), med på vognen - eller hvad? I kommunerne og i KL forsøger man med stor iver at udpege mennesker med udviklingshæmning og med andre handicap som den væsentligste årsag til den pressede økonomi i kommunerne. Og det hele virker som én lang kynisk afledningsmanøvre fra KL’s side. Der udvælges spektakulære eksempler, som på ingen måde er dækkende for området"

Samtidig med at jeg på K10 vegne gjorde Hr Kissmeyer opmærksom på at han ikke selv overholdte lovgivningen iht Retssikkerhedloven, Se indlæg #127
http://www.k10.dk/showthread.php?t=5664&page=13

I skrivende stund overholde Ikast-Brande kommune endnu ikke lovgivningen og er meldt til Tilsynet for anden gang.

Samtidig hørte vi fra afdøde formand for den private interesseoragnisation KL, Kommunernes Landsforening Jan Trøjborg, S at der nu skulle sættes ind imod befolkningen "krævementalitet".

Senere begyndte SAK, Sammenslutningen af Kontrolmedarbejdere at arbejde politisk bla via DRs tema udsendelser om socialt bedrageri.
Hvor Folketinget Ombudsmand senere i store træk dømte samtlige sager i udsendelsen for ulovlige.

http://www.retspolitik.dk/wp-content...april_2013.pdf

Kontrolmedarbejdere henvender sig nu til Folketinget som embedsmænd i kommunernes navn. Haløjsa, hvor det går, uden nogen reaktion.

http://www.ft.dk/samling/20121/almde...8878/index.htm

Samme embedsmand der vil have fri adgang til mit hjem, uden dommerkendelse.
Samme embedsmand der ønsker at forhører min nabo, uden min viden.
Samme embedsmand der ønsker total overvågning af mit hjem.


Siden er det så gået, som vi alle kender til og vil fortsætte indtil vi, som den øverste myndighed i Danmark, begynder at stemme anderledes.

Således oplevede jeg personligt det stemningsskift med en modbydelig retorik i Danmark, som også begyndte i Tyskland i 1930erne, langsom men sikkert.

Bedste hilsner

Peter

Bilag

Tvungen medicinering, elektrochok og tvungen lumbal operation
http://www.k10.dk/showthread.php?t=27836

Angiv din nabo, hvor K10 har forhindret kommunerne at opfordre de 98 kommuner til at tage foto-dokumentation af hverandre.
http://www.k10.dk/showthread.php?t=25393

Det unormale er blevet normalt!
http://www.dukh.dk/viden-selvhjaelp/...n-medicinering

Forudsætninger:

Jeg forstår dit spørgsmål sådan: ”Kan Jobcenteret kræve, at man går i medicinering for at få hjælp i form af fleksjob?”

Svar:

Det er borgeren selv, der beslutter, hvorvidt man vil medicineres, men ja beslutningen kan have konsekvenser for borgerens arbejdsevne og deraf også have konsekvenser for, om man er berettiget til fleksjob.

Sidst redigeret af phhmw; 08-12-2013 kl. 22:36.
phhmw er logget ind nu   Besvar med citat