Se enkelt indlæg
Gammel 29-11-2013, 08:27   #6
Vovse
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-03 2010
Lokation: Sjælland
Indlæg: 9.664
Styrke: 26
Vovse er fast beboer på K10Vovse er fast beboer på K10Vovse er fast beboer på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af cappadk Se meddelelser
Vovse: Tak for formularen. Han har for ikke så lang tid siden været i et fleksjob, men det holdt ikke, og de havde heller ikke interesse i at ansætte en ældre mand. Er det det du mener med arbejdsprøvet?
Et fleksjob kan ikke sidestilles med en arb.prøvning.

Men inden din far blev visiteret til fleksjob vil jeg tro, at han har været i en arb.prøvning. Sådan plejer det ihvertfald at fungere.

Hvis i har en mailadresse til jobkonsulenten, så kan i sende ham en mail hvori i spørger, om i har forstået det korrekt, at din far ikke kan søge førtidspension fordi han ikke er blevet ramt af ny sygdom.

Sagsbehandlere, og jobkonsulenter, kommer ofte med nogle underlige påstande, og hvis man synes det lyder lidt for utroligt, ja, så er det nok lidt for utroligt, og så bør man bede om, at få det på skrift.

Men start med, at få aktindsigt, så i kan se, om kommunen har nogle planer med din far.
Når man får aktindsigten kan det virke lidt uoverskueligt, men med lidt ro og tålmodighed får man overblik over hvad der er journaltnotater (det, som sb skriver efter møderne, hvad der er aftalt o.l.) og hvad der f.eks. er arb.prøvning/praktik o.a.

Start med, at lægge det i orden efter dato, så i kan danne jer et overblik over hvad der er sket hvornår.

Når først i har fået overblik, og lidt forståelse af, hvad der sker, så kan i spørge sb hvad planen er for din far.
Dette bør i gøre på skrift, enten mail eller et brev afleveret mod kvittering.

Det er ofte set, at en sag først begynder at køre ordentligt når borgeren selv sætter sig ind i tingene, stiller spørgsmål og krav.
Og bare det, at i beder om aktindsigt sender et signal om, at de nu måske har at gøre med en borger, som selv tager styringen.

Så begynd med, at få aktindsigt, og så bør i fortsætte i denne tråd når i har nye spørgsmål.

Hvis i starter en ny tråd hver gang, så bliver det sværere for os andre at hjælpe, fordi vi så skal sidde og lede efter de oplysninger i har skrevet tidligere.

De fleste af brugerne på K10 har selv helbredsmæssige problemer, og ofte følger koncentrations- og hukommelsesproblemer med.
__________________
"Lediggang som saadan er ingenlunde Roden til alt Ondt, tværtimod, den er et sandt guddommeligt Liv, naar man ikke keder sig"

Søren Aabye Kierkegaard (5. maj 1813 - 11. november 1855), dansk teolog, filosof og psykolog.
Vovse er ikke logget ind   Besvar med citat