Se enkelt indlæg
Gammel 06-11-2013, 13:15   #7
Bruger9
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 09-09 2013
Indlæg: 17
Styrke: 11
Bruger9 er ny på vejen
Mange tak for jeres svar.

@frup : Ja det er lukkemusklen som du kan se her: http://www.youtube.com/watch?v=_LgGnBZXHw4

@bumblebee : Ja. Jeg var på hospitalet idag og overlægen dér sagde at jeg skulle bede om en status rapport (tror jeg han kaldte det...en lægeerklæring) af kommunen.

Det jeg bare ikke forstår er at hvorfor så kommunen ikke bad om det i første omgang og kun journalen?

@phhmw : Grunden til at man næsten ikke kan finde noget er at sygdommen er meget sjælden. Der er næsten ikke forsket i den, da så få får den. Man får den næsten udelukkende kun efter fjernelse af galdeblæren (som jeg fik fjernet for ca. 5 år siden).

Ang. operationen så fraråder de det da det kan være dødeligt (noget med bugspytkirtlen) og at der ved type 3 (det jeg har) kun er 8% chance for at det hjælper. (se side 84 her: http://www.regionh.dk/NR/rdonlyres/E.../Galdesten.pdf )

Ang. Lægekonsulenten beføjelser havde jeg læst hvad de ikke måtte (og kun må). Men i https://dl.dropboxusercontent.com/u/...g6/journal.JPG er det underskrevet af sagsbehandleren hvor hun i første linje skriver "Journaloplysningerne.....er drøftet med lægekonsulent" - dvs. det ikke er lægekonsulentens "brev", men en gengivelse af en drøftelse med lægekonsulenten.

Der må findes en "rigtig" beskrivelse fra lægekonsulenten (ikke at jeg tror jeg kan bruge den til noget). Og er det overhovedet den måde det gøres på normalt?

Lidt tillægsspørgsmål:

1) Klage-retten. Hvornår starter den? Hvis det er fra jeg fik brevet har jeg kun til d. 12). Eller er det fra jeg indkaldes og får det præsenteret? Jeg har jo ikke fået afgørelsen præsenteret endnu udover den kopi jeg fik tilsendt.

2) Kan jeg undgå at klage og bare bede om en status rapport fra hospitalet (som overlægen dér sagde at jeg skulle)?

Sidst redigeret af Bruger9; 06-11-2013 kl. 13:19.
Bruger9 er ikke logget ind   Besvar med citat