Se enkelt indlæg
Gammel 31-07-2013, 11:05   #8
Nucca
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 03-02 2010
Lokation: Aalborg Kommune
Alder: 40
Indlæg: 182
Blog Indlæg: 2
Styrke: 15
Nucca er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af popiae Se meddelelser
Se mit råd til dig der!

Du er IKKE til rådighed for ordinært arbejde, hvorfor du IKKE skal aktiveres!

Du kan enten be kommunen følge loven, og holde dem op på erstatningsansvar, ved evt forværring, da de IKKE vil følge dine skånebehov, og/eller tage hensyn til din sygdom/skader, eller også må du følge loven som rask.

VH Popiae
Tak igen - jeg har kæmpet en brav kamp sammen med min læge, men hun kan p.t. ikke stoppe aktiveringen. Dog vil hun kunne bryde ind, hvis (når) forværring viser sig. Der står jo også i loven, at man skal aktiveres som syg - har da læst om tilfælde, hvor selv folk med arbejde, men som blot er sygemeldt en periode, har været sat i aktivering.

Jeg har lavet tillæg til min underskrift på jobplanen og noteret, at kommunen påtager sig ansvaret for forværring. Så hvis sagsbehandler har underskrevet, har han samtidig skrevet under på det.

Citat:
Oprindeligt indsendt af stampe Se meddelelser
Måske behøver du ikke det store skyts. Behandlingen tager som regel kun kort tid på en dag og kan ofte lægges på et tidspunkt, der passer ind i andre gøremål. Mange har aftentider. Men gå i dialog med din sagsbehandler, måske løses det hele med et snuptag uden du skal komme med diverse paragraffer.
Problemet er, at aktiveringen er mere end jeg kan holde til, alene transporten er for meget, og mine fys tider er altid om formiddagen (hun har ganske få eftermiddagstider, og de er svære at få), og der skal slappes af bagefter, ellers mister behandlingen sin effekt. Så en behandling er for mig ensbetydende med, at der ikke rigtig kan foregå andet den dag.
Nucca er ikke logget ind   Besvar med citat