Se enkelt indlæg
Gammel 23-07-2013, 11:42   #22
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Altså jeg tror fortsat ikke du skal være nervøs, Indiansummer.


Den dame jeg fik en henvendelse fra, har også en noget andet sygehistorie. Da hun fik førtidspensionen med kontrol, var hun rigtig syg i nyrerne og gik i dialyse hver anden dag, og de mellemliggende dage var hun meget træt, og blev hele tiden ramt af infektioner og blodforgiftninger.
1½ år efter pensionen, fik hun en ny nyre af sin datter - og efter lidt startproblemer, har hun fået det pænt godt igen og går ikke længere i dialyse. Men hun er fortsat ikke helt som hun var før hun blev nyrer syg.
Så lige her er der tale om en forbedring af den tilstand, hun fik førtidspensionen på.
Og selvom hun har fået andre diagnoser efterfølgende, så mener kommunen/rehabiliteringsteamet, at hun skal gennem møllen igen.

- for når de får lægeerklæring fra speciallægen mht nyrerne, jamen så kan han kun skrive hun har fået det markant bedre, og jævnligt går til kontrol. Og egen læge kan ikke skrive, at en arbejdsprøvning vil forværre hendes tilstand på baggrund af nyrerne mere, for den situation er helt ny og er kun 1½ år gammel, og hun har det godt med den nye nyre.
Så rehabiliteringsteamet har på en måde ret, når de vurderer at det kræver en ny omgang. Omvendt sagde de også på mødet, ar arbejdsprøvningen kun ville vare 4 uger.
De har jo alle papirer fra nyresagen, men vil nu indhente de nye papirer mht de nye diagnsoer fra psykiater, psykolog mf, fordi hun efterfølgende er blevet ramt af dyb angst og depression.
Alt det skal åbenbart med, hvis pensionen skal have en chance for at kunne blive gjort permanent.

Det er en sag der ligger mig meget på sinde, da min eksmand går i dialyse og jeg er partsrepræsentant i hans sag, så jeg går og drager paralleller.
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat