Se enkelt indlæg
Gammel 02-06-2013, 16:43   #10
Hva´nu
Jamen så siger vi det...
 
Hva´nus avatar
 
Tilmeldingsdato: 27-04 2013
Indlæg: 401
Styrke: 12
Hva´nu er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af helenekr Se meddelelser
Men at sammenligne dét at få børn med et mærkevare køleskab som ''bare'' kan undværes hvis man ikke kan få det, må støde en masse kvinder som brændende ønsker sig børn, men som af forskellige årsager ikke kan få dem naturligt....
At have lyst til at få børn, at blive Mor, er jo for de fleste kvinder et instinkt som kan være svært at ignorerer, og som for nogle, måske gør at de ikke føler sig som ''rigtige'' kvinder - tror jeg!
For 30 år siden fandt man sig i det, der var kun adoption som reel mulighed.

Jeg synes at nu er der kommet en generel tone i samfundet som siger noget om at kvinden ikke er et helskabt individ hvis hun ikke får børn SELV.

Men jeg vil da gerne vide hvorfor 20% af alle kvinder ikke kan få børn, der må da være nogle påvirkninger i samfundet som gør det umuligt.
Stressm, Kemisk påvirkning, mm.
Og så er naturen jo også sådan indrettet at nogle "mutationer" automatisk udskilles fra at blive videreført, netop ved at kvinden ikke kan undfange.

Jeg mener ikke at det under nogen omstændigheder kan blive et samfundsproblem som skal finansieres gennem et allerede betrængt sundhedssystem.

Sidst redigeret af Hva´nu; 02-06-2013 kl. 16:48.
Hva´nu er ikke logget ind