Se enkelt indlæg
Gammel 26-04-2013, 01:06   #1
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
Megafonmåling: SF er tæt på spærregrænsen

Det måtte jo komme:

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2013/04/25/213511.htm

Citat:
En ny måling foretaget af Megafon for Politiken og TV 2 viser en tilbagegang på 6,4 procentpoint siden folketingsvalget i 2011 og et tab siden seneste måling. Det er den laveste vælgertilslutning nogensinde til regeringspartiet, der nu nærmer sig spærregrænsen.
Det kan næppe overraske partiets top og andre omkring partiet, at når man (som en del af et regeringsgrundlag) tilslutter sig en skævvredet fordelingspolitik, der lader de svageste betale for, at de (rige) der (allerede) har kan få mere, så lægger det op til en spirende uro, hvor nedgangen i mandattal for SF blot som en spæd begyndelse er et vink med en vognstang ...

Risikoen er at om få år er SF politisk historie - og SF'er ude i kommunerne ryster allerede nu i bukserne ved udsigten til at stryge ud af byrådene ved næstkommende kommunalvalg.

Jeg kender en del (nuværende og forhenværende) gode SF'er i kommunalpolitik og skal beklage udviklingen på deres vegne, MEN man ligger som bekendt som man har redt - så hvis ikke SF's bagland virkelig tager tyren ved hornene og sætter hælene i, så er SF måske nok ansvarlig over for "regeringsprojektet", herunder Margrethe den III, men ikke over for deres eget projekt (SF) ... og må derfor leve med konsekvenserne.
__________________
.
Jocelyn Pook – Hell, Fire And Damnation + Masked Ball: http://www.youtube.com/watch?v=9QEG2Mk184A

BTW: Er du kvik, så er løsningen her: https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat