Se enkelt indlæg
Gammel 28-03-2013, 11:42   #13
Rambo
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 27-03 2013
Indlæg: 7
Styrke: 0
Rambo er ny på vejen
Ja det er nok ærgeligt at jeg ikke tænkte mig om da jeg skrev subjekt, for hvis det først og fremmest er titlen på treaden der sorteres i søgemaskinerne er der en masse vigtige sandheder der ikke når frem til dem der søger på f.eks. "Kontanthjælpsloft".

Men vi kan vel ikke bare ændre Subjekt ?

Svarene kom nemlig hurtigt og entydige. De viser alle den magtesløshed som en syg/handicappet også må overkomme ; man må jo huske at oveni en meget byrokratisk klagevej hvor den part der oftest klages over ser sig hævet over loven, faktisk ser det som sin opgave at bruge tid og recurser på at gøre det så besværligt for klageren som muligt, så er der vel oftest tale om mennesker der netop føler uretfærdigheden i den mere og mere umenneskelige sagsgang, ---- hvis der er noget projekt der indbyder til at opgive på forhånd, er det da disse klage muligheder.

Igen kan jeg gentage mig selv. At når medierne godtager at folk sidder og lyver eller bliver udspurgt og tydeligt viser at de ikke ved hvad de taler om. Når politikere får lov i medierne at misinformere befolkningen, hvordan kan man så få rettet op på det ?

Er medierne overhovedet lydhøre overfor at dem der udtaler sig, bruger muligheden til symbolpolitik og misinformation. At de fremmer en menneskefjendsk og handicapfjendsk holdning der er vokset gevaldigt, netop fordi disse levebrødspolitikere ikke bliver modsagt.

Jeg forstår godt at et site som dette er meget nødvendigt som mødested og støtte. Jeg har da også selv brugt 7 år på at holde en støttegruppe sammen selvom jeg nok må erkende at der indenfor det område ikke er meget idealisme men en masse projektrytteri, der tager lige så lidt hensyn til dem som opsøger sådan en støttegruppe, som levebrødspolitikerne har af idealisme i dag. Men nu spørger jeg som nybagt medlem med min erfaring som bagrund om der ikke er flere trin i dette. Om det ikke er ganske naturligt med et solidt fundament og en masse nødvendighed at få disse historier ud i offentligheden --- ikke kun til de der allerede er engageret, men til den ganske almindelige vælger. For næste gang vi skal vælge landets kransekagefigurer er det virkeligheden og ikke mediernes glansbilleder der skal bestemme .
Rambo er ikke logget ind   Besvar med citat