Se enkelt indlæg
Gammel 12-04-2008, 13:33   #7
Stella
Jeg bor her på K10
 
Stellas avatar
 
Tilmeldingsdato: 14-10 2005
Indlæg: 3.069
Styrke: 28
Stella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sig
men det her er alarmerende...vorherrebevares

Svigt af børn indberettes ikke

Socialrådgivere undlader at underrette ankestyrelsen om sager, hvor udsatte børn svigtes, af frygt for repressalier fra deres arbejdsgivere.

Mange socialrådgivere undlader at underrette ankestyrelsen, når kommunerne ikke lever op til lovgivningen om at varetage barnets bedste tarv. De tier af frygt for, hvilke konsekvenser det kan få for dem på deres arbejdspladser. Det skriver Berlingske Tidende.

Kammeratlig samtale eller fyring

Ifølge Henning Breinholt, formand for Dansk Socialrådgiverforening (DS), får en underrettelse til ankestyrelsen, der kigger kommunerne over skulderen i alle sociale sager, ofte konsekvenser for den enkelte socialrådgiver og kan ende i en kammeratlig samtale og i værste tilfælde fyring.

- Jeg tror generelt ikke, at det er en særlig høj procentdel af socialrådgiverne, der underretter, fordi de er nervøse for konsekvenserne. Men størstedelen af dem, der underretter, oplever, at de efterfølgende bliver indkaldt til en kammeratlig samtale med chefen, en markant dårligere stemning på arbejdet eller måske ligefrem en fyring, med en anden begrundelse selvfølgelig, siger Henning Breinholt.


/ritzau/
Stella er ikke logget ind   Besvar med citat