Se enkelt indlæg
Gammel 09-04-2008, 15:10   #2
Stella
Jeg bor her på K10
 
Stellas avatar
 
Tilmeldingsdato: 14-10 2005
Indlæg: 3.069
Styrke: 28
Stella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sig
Det er forfærdeligt at kommuner har ret til at gøre det..

Tilbuddet bestod bl.a. af et samarbejde med en kinesiolog, der skulle "behandle" deltagerne med behandlerens egen "medicin" på kommunenes regning. Deltagerne blev undersøgt og behandlet af den pågældende alternative behandler uden lægefaglig kontrol, ja endda uden nogen faglighed overhovedet.
Kursisterne fik udleveret en pose alternativ "medicin" af pågældende behandler, som led i deltagelsen på det kommunale projekt.

Vorherrebevares

Dansk fibromyalgi forening(DFF) blev opmærksomme på denne sag, og deltog i et efterfølgende orienteringsmøde for de tidligere kursister.
Her var det indtrykket at kommunen havde særdeles røde ører, idet samarbejdet med den pågældende alternative behandler IKKE var godkendt højere oppe i systemet.
den projektansvarlige fra kommunen blev efterfølgende fritstillet, men det ændrer jo selvfølgelig ikke kommunenes ansvar i forhold til det passerede.

. Behandleren forsøgte at overtale deltagerne til, at droppe al deres konventionelle medicin, og kun bruge alternativ medicin, også en deltager med insulinkrævende diabetes. Resultatet var, at flere deltagere blev syge og en måtte indlægges på hospitalet. En praktiserende læge klagede til kommunen, hvorefter projektet blev stoppet.


Ja der ser man et eksempel på at jobkonsulenter og sagsbehandlere leger LÆGE...DET ER DØDSENSFARLIGT.

Sidst redigeret af Stella; 09-04-2008 kl. 15:12.
Stella er ikke logget ind   Besvar med citat