Emner: flex
Se enkelt indlæg
Gammel 11-12-2012, 15:51   #4
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
For at få ledighedsydelse, kræver det at man står til rådighed for et fleksjob - takker man så nej til jobbet (uanset årsag), så falder hammeren. Da reglerne er sådan, så er der ikke noget at gøre, men du kan da altid forsøge at klage.....

Og så skal du nok have tilføjet i din sag, at du ikke står til rådighed for et fleksjob, grundet de omstændigheder med dit knæ, og i den forbindelse skal du jo nok sygemeldes - få din læge med på banen hurtigst muligt.

Står der i sagen mht bevillingen af fleks, at der skal tages særlige hensyn omkring transporttid??
Hvis ikke der står noget om det, så er de ret lige glade med om du skal 25 km den ene vej, eller 75 km den anden vej.....
Men hvis der står, at du ikke kan magte en længere transporttid, så få det med i klagen....

Når/hvis man får tilbudt et fleksjob, så er det smarteste ALTID at takke ja til det (og prøve det af!), så man udviser samarbejdsvilje og initiativ. Kan man så ikke magte jobbet pga det ene eller det andet, så står man langt bedre og får ikke karantæne fordi man alligevel ikke kan klare det - bare lige et godt råd, hvis andre kommer ud for noget lignende....

En god ting er også, at være på forkant med situationen - altså melde ud til kommunen, hver gang der sker en ændring, så de er med hele vejen og der ikke opstår misforståelser.
Alt for mange glemmer at opdatere kommunen, og sidder så med håret i postkassen, når jobbet så endelig kommer, fordi de ikke har fortalt, at de enten har fået det værre, står foran en operation, eller på anden måde står i en fornyet situation.

Så altid huske, at løbende få afleveret sine opdateringer (mod kvittering), så jobcenter/kommune ved, at der står en operation for døren i uge 6, udredning af noget andet i uge 15 osv osv....på den måde sikre man sig, at kommunen ved besked, og ikke ''bare'' kan forvente at man springer ud i det første og bedste job....og at man kan bevise, at man har været særlig omhyggelig med, at fylde dem ind i detaljerne, og at man selv er meget interesseret i god dialog, så der ikke kommer nogen svipsere.

De bliver sure hvis man først BAGEFTER melder ud, at nu kan man hverken det ene eller det andet - det rammer altså økonomisk ikke at have orden i sagerne i form af karantæne mm. Bare så ærgerligt.

Sidst redigeret af Ninja; 11-12-2012 kl. 16:05.
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat