Se enkelt indlæg
Gammel 18-11-2012, 19:54   #26
Enteneller
Jeg bor her på K10
 
Entenellers avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-03 2009
Alder: 55
Indlæg: 5.190
Blog Indlæg: 1
Styrke: 22
Enteneller er ved at flytte ind på K10Enteneller er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af thoughtfox Se meddelelser
mange tak -jeg forstår lidt mere for hver gang i venlige mennesker herinde besvarer mine dumme spørgsmål - derimod får jeg intet ud af at researche det selv på nettet og i lovtekster - fatter ikke det jeg finder. Når du siger "sagsbehandler" hvor/hvem er så det du mener? På jobcenteret? Eller har alle mennesker en sagsbehandler i kommunen? hvordan får man fat på vedkommende? Eller tager de kontakt til mig?

Det er ikke mindst min læge der mener det 100% er førtidspension jeg bør søge, og det triste fakta er at jeg har socialfobi og angst i en grad der gør jeg kun kan magte at komme til korte møder o lign. Jeg drømte i mange år om fleksjob - jeg har prøvet al behandling og utallige aktiveringer der alle er endt med at jeg måtte gå hjem og de gav op på mig. Men jeg er bevidst om at fordi jeg har en så latterlig og usynlig lidelse, vil det være sværere, og sandsynligvis vil jeg ende på kontanthjælp uanset hvad. Og de vil sikkert samtidig stadig sende mig ud i sære aktiveringer der gør mig akut værre, men jeg bliver da nødt til at prøve... Det der ville være det absolut bedste ved ftp er at de ville lade være med at sende mig ud i alt det jeg ikke kan klare mere og som fremmer mine selvmordstanker.
Kære T,

Vi er mange der gerne vil hjælpe og vi byder ind når vi magter det.

Ens læger siger et, kommunen noget andet og det skal du vende dig til at evt. at kæmpe med. At du eller dine tanker ikke kan klare mere er systemet som sådan ligeglade med ikke som menneske, men som system desværre.

Jeg ved ikke lige hvad du ellers søger selvom jeg syntes at have forstand på sdp loven.
__________________
Enteneller

Husk at checke www.pensionsinfo.dk for dine muligheder for udbetaling af f.eks TAE ((Tab af Erhvervsevne) ydelse) under evt. pensionsordninger.
Enteneller er ikke logget ind   Besvar med citat