Se enkelt indlæg
Gammel 24-09-2012, 19:33   #10
le cuere
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 16-02 2011
Lokation: København
Indlæg: 267
Styrke: 14
le cuere er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af stampe Se meddelelser
Det kommer da ikke os ved, hvem en statsminister ikke vil have som minister. Ifølge grundloven vælger den pågældende dem, der danner ministerholdet. Hvorfor alle vi andre ikke blev ministre er irrelevant. Kun drilleri fra DFs side.
Det drejer sig ikke kun om drilleri fra DF. men om statsministerens embeds misbrug, og det kommer os ved, da det er os der er med til at vælge statsminister.

Saas Larsen har i mange år støttet Helle Thorning, han ønskede og arb. på at gøre hende til statsminister. Da hun blev valgt og der opstod tvivl omkring Saas Larsens sikkerhedsgodkendelse da han skulle ha ministerpost, kunne hun have valgt ham alligevel som minister, men i stedet for som tak for hjælpen at støtte ham, blev han vraget.

Hun sagde ikke offentligt at hun ønskede en anden person skulle ha hans kommende ministerpost, men tav og valgte at sige - ingen kommentarer.

Lod offentligt som om det var andre der ikke ville godkende ham, at det var andre der traf beslutningen om han ikke skulle ha ministepost.

Det viser at hun ikke kun snyder vælgerne, men heller ikke hjælper eller støtter en god ven og arb. kammerat, Saas Larsen blev også snydt.

Det er vigtigt for vælgerne at vide, hvilken person hun er, der kommer jo valg igen hvor vi skal afgøre hvem vi vil give vores stemme.
le cuere er ikke logget ind   Besvar med citat