Se enkelt indlæg
Gammel 08-09-2012, 13:03   #4
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Nu bed jeg ikke så meget mærke i at Birthe SKULLE tage piller, men langt mere mærke i hvordan der blev talt, for hold da op hvor det bare virkede SÅ bekendt, det var dog uhyggeligt, især at de opfører sig som "mor og far" der skælder ud over at man nu igen har dummet sig, og som om barnet ikke evner at tale og tænke selv, ikke evner at være et selvstændigt menneske.

Trænes de i at tale sådan?? man skulle tro at det var indlagt i deres udd at øve sig i at tale ned til ned om og hen over hovedet på borgeren.

Nøjagtigt sådan der blev jeg behandlet alle mine mange år i systemet, og jeg gik og undrede mig over hvorfor jeg blev mere og mere psykisk syg, hvorfor jeg fik selvmordstanker, og totalt mistede mit selvværd, bagklogskabens klare lys fortæller MEGET, men at side og høre Birthes optagelser gav mig det sidste nøk, det er virkelig ikke MIG men dem der var syge, jeg reagerede bare på et psykisk overgreb der foregik i rigtig mange år på og mod min person.

Måske det lyder mærkeligt men jeg blev faktisk glad, min sidste tvivl forsvandt, jeg tvivler dog på at det vil give et ryk i den rigtige retning for min psyke, som er blevet godt og grundigt ødelagt, der er jeg nået så langt som jeg nu en gang kan, men skidt også, bare det at min pande nu er helt oppe i skyerne, og jeg uden den sidste lille nagen kan sige at det var dem der gjorde mig psykisk syg, det var dem der gav mig min angst, og dem der fik mig til at forsøge at tage mit liv.

Efter den optagelse der er har jeg ingen tvivl tilbage.

Men hold da op 12 år med det der, no wunder man bliver syg i bæret.

Har det et navn at de taler på den måde?? for det har tydeligt en tendens til at rive andre med uanset at de tydeligt ikke ønsker at løbe med på den måde at behandle andre.
Birthe oplevede det med hendes læge, jeg har også oplevet den der medløber adfærd af hele 2 forskellige, og jeg er ikke 2 sek i tvivl om at ingen af dem ønskede at behandle mig på den måde, men at de blev manipoleret til det, måske det er fordi SB´eren er en autoritet??

Noget lidt andet er så at når jeg så ikke var der til at det kunne går ud over mig, så gik det ud over min gemal, så var det ham de talte til på den uhyggelige måde, men var jeg der tog de ham med i den måde at tale på, og ingen i denne verden kan bilde mig ind at min gemal ønskede at tale sådan til og om mig, og da SLET ikke når jeg sad lige ved siden af, det strider imod hans natur.

Så hvad er det lige der får folk til at løbe med på det??
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat