Se enkelt indlæg
Gammel 17-06-2012, 12:22   #75
Folmand
Elsker at være her på K10
 
Folmands avatar
 
Tilmeldingsdato: 09-06 2012
Indlæg: 75
Styrke: 13
Folmand er ny på vejen
jeg var desværre til sølvbryllup igår, undskyld stribe for at lade dig i stikken, kan se du har haft det hårdt, overfor det jeg nu vil kalde den frådende horde...

I snakker om hvor hårdt i har det, og det er jeg også sikker på i har, og i snakker om alt det i ikke kan få som lønnede kan få.... men nu skal i få en lille newsflash hvis i ikke er klar over det... DER ER LØNNEDE ARBEJDER SOM FÅR MINDRE END 17000 FOLKENS, og ved i hvad... de betaler skat, til jer, så i kan have lidt velfærd.

Jeg kom herind fordi jeg troede at jeg ville hjælpe, med det man nu kunne, men i virker utaknemlig, og iiiih hvor har i det meget hårdere end alle andre fordi i er syge... men der er også enlige mødre der må tage 2 jobs for at opnå det samme som dig smækkerlækker, og så sidder du fandeme og skyder ud hvor hårdt du har det.... det her er bare ikke i orden... utaknemlige, det er hvad i er.

så kan i kalde mig hvad i vil, jeg har tømmermænd, jeg er halvtræt, og jeg synes simpelthen ikke det er i orden at i forlanger mere fordi i jo skal kunne få en ny sofa... det er sku de færreste der bare kan gå ud og købe det.

en hel anden ting, fordi man går på arbejde, betyder det da heller ikke, at man får mere til tandbehandling, medicin, og hvad i ellers kæfter op om at i har, det er sku da også noget andre bliver nødt til at få fat i, og det er da heller ikke noget andre får tilskud til, ja i skal have mange piller HVER dag, men så vidt jeg ved, så har man da altså mulighed for at søge tilskud hvis man har medicin forbrug på over 500,- om måneden. så det er jo noget *** at sige at man ikke kan få noget hjælp, for det kan man altså godt.

I sidder og snakker om alle de ekstra udgifter i har, og om alt det i ikke kan få, men det er i fandeme ikke de eneste der ikke kan, det er godt en stor del af den danske befolkning der ikke kan, også selvom de har et arbejde, jeg er rystet over den utaknemlige MIG tanke gang der er her.. virkelig rystet.
__________________
Socialrådgiver

Sidst redigeret af Folmand; 17-06-2012 kl. 12:29.
Folmand er ikke logget ind   Besvar med citat