Se enkelt indlæg
Gammel 17-06-2012, 10:38   #74
Pedro
Skal snart betale husleje på K10
 
Pedros avatar
 
Tilmeldingsdato: 16-06 2010
Lokation: Nordjylland
Alder: 66
Indlæg: 704
Styrke: 14
Pedro er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af popiae Se meddelelser
"Og så lige lidt mere tankespind:

Ftp-satsen følger dagpengesatsen. Er ca det samme beløb. Dagpenge er et beløb, der på en eller anden måde, er fastsat som et beløb, arbejdsduelige skal kunne leve for i en kort periode. Er det så rimeligt, at samfundet forlanger, at kronisk syge og uarbejdsduelige mennesker i 15, 20, 40 år skal leve og bygge sig et nogenlunde værdigt liv for et beløb, som arbejdsduelige mennesker kun forventes at leve for i en kort periode...?

Og med hensyn til at sammenligne løn og ftp: Er man utilfreds med sin løn har man mange muligheder for at forbedre den: skifte job, efter- eller videreuddannelse, forfremmelse, lønforhandling mv. Får man ftp er der ikke noget, der hedder ancinnitet eller individuel lønforhandling. Man må klare sig for det man får..." Citat.

ER FULDSTÆNDIG ENIG!

Da en førtidspension er en VARIG ydelse bør man IKKE sammenligne med dels minsteløn(som typisk kun er startløn) ej heller dagpenge elle lign.

Det skal man IKKE, fordi i pensionen, SKAL der også være plads til de mange udgifter, en førtidspensionist, mange gange har. Feks, Træning, kørsel, medicin, ekstra tandbehandling, ofte som følge af medicin, behandling o.lign.

Mange af disse udgifter, får de færreste idag økonomisk hjælp til.

Dertil kommer alm. slid, på møbler, maling, og andet vedligeholdelse.
Tøj, sko, oa.

Forsikringer er for en førtidspensionist absolut en nødvendighed, da man jo IKKE har en kinemands chance for dyrer nyindkøb, ved tab, af disse.
men de færreste har råd til dette, idag!

Så at sammenligne, og mene at man skal være tilfreds med en dagpengesats(med udsigt til yderligere tab, hvis regeringen får sin reform igennem) er helt absurd.

Man burde istedet regulere ud fra et gennemsnit, at alm. lønmodtagere løn.

Folk der får tildelt Førtidspension er jo fra alle samfundslag, men et er sikkert:
DER ER INGEN MULIGHED; FOR AT LIGE TJENE LIDT EKSTRA; !!

Det er netop hele forskellen, for de på arbejdsmarkedet.
(Iøvrigt får de der arbejder, jo også et betydeligt arbejdsmarkedfradrag, som ved udbetaling af lønnen giver noget mere, end samme sats, som pension)!

VH Popiae
Godt skrevet, godt fortalt. Dejligt, at nogen endnu har overskud til at forsvare"os", der er af en eller anden grund, er havnet i underste heraki.
Pedro er ikke logget ind   Besvar med citat