Se enkelt indlæg
Gammel 11-04-2012, 23:09   #1
keld60
Ved at flytte ind på K10
 
Tilmeldingsdato: 01-12 2010
Indlæg: 528
Styrke: 14
keld60 er ny på vejen
Kronisk syge skal lære at passe sig selv

http://www.bt.dk/danmark/kronisk-syg...passe-sig-selv
Kronisk syge patienter skal i vid udstrækning selv tage ansvar for deres sygdom og behandling fremover. Det er ikke noget problem for de ressourcestærke patienter, men det kan ende med at skade de svageste, advarer patientforening.

Hvem af os med dette gør ikke allerede det.
Jeg er da selv bevidst om min kroniske skade efter apopleksi (Blodprop i hjernen) og forsøger allerede efter bedste evne at overleve dette på bedste måde, gør vi vel allerede allesammen syg eller ej.

- Der er masser af gode ting i begrebet patient empowerment. Men inden man nedlægger lægekontakter og hospitalssenge, må man sikre, at der er tid til den nødvendige dialog mellem lægen og patienterne, og at patienterne har fået de nødvendige kompetencer til at løfte ansvaret. Ellers skaber det her en endnu større ulighed i sundhedsvæsenet, advarer han.
Jamen så giv os muligheden for dette, nogen jages i systemet, disse personer FÅR ikke muligheden da de skal bruge deres allerede sparsomme recoursser på at leve op til love der fortolkes forskelligt alt efter hvem du møder i systemet og hvor i landet du møder disse mennesker der netop skal hjælpe dig


Så ENIG ja, lad os tage ansvar selv, men giv os også muligheden...så er vi 110% på
keld60 er ikke logget ind   Besvar med citat