Se enkelt indlæg
Gammel 23-02-2012, 22:08   #12
supersus
Lever på K10
 
Tilmeldingsdato: 04-01 2009
Lokation: Aalborg
Alder: 60
Indlæg: 1.541
Styrke: 17
supersus er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Ukken Se meddelelser
Det er ikke nogen undskyldning for ikke at tage en uddannelse at være enlig mor - jeg selv og en masse andre enlige forsørgere jeg kender har taget uddannelse samtidig med de har fostret børn. For nogens vedkommende måtte de starte udfra 7 klasse. Ret beset er det nemmere at være eneforsørger underuddannelse end at være enlig mor og butiksassistent - rent belastningsmæssigt.
Det er jo ikke det der er problemet, problemer er jo de smerter og skånehensyn vi har som slet ikke kan overholdes under en uddannelse f.eks nedsat tid.

Og hvad hjælper det iøvrigt at uddanne os hvis erhvervsevnen er så lille at den ikke kan bruges i ordinært job,og skånehensynene vil jo stadig være der, så er det jo spildt at give os en uddannelse hvis vi stadig ikke kan arbejde ordinært.
Nu har jeg lige været på 1 uges kursus på AMU, og det var et mareridt smertemæssigt, og jeg kunne slet ikke hænge sammen, og det er noteret, og de udsætter mig ikke for det igen.

Skånehensynene og smerterne forsvinder ikke af at vi får en uddannelse.

Det kræver jo også et vist boligt snilde for at tage en uddannelse,hvis personen har dårlige skolekundskaber, og det er forsøgt igen senere med samme dårlige resultat, så er der altså ikke meget at bygge på.

Der har jo altid været mulighed for at tage en uddannelse på Revalidering, for de egnede, og revalidering skal jo også være udelukket som mulighed før der kan gives flex.
supersus er ikke logget ind   Besvar med citat